Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 4th, 2024

Officieel: Sergio Perez tekent nieuw 2-jarig contract bij Red Bull

dinsdag, 4 juni, 2024

Het hing al eventjes in de lucht, maar het is nu officieel geworden. Het team van Red Bull Racing heeft besloten om het contract van Sergio Perez met 2 jaar te verlengen. Het nieuws komt nauwelijks als een verrassing, en Red Bull heeft het nu dan ook wereldkundig gemaakt.

Hill voorspelt nieuwe nederlaag van Verstappen in Canada

dinsdag, 4 juni, 2024

Aankomend weekend gaat het Formule 1-seizoen verder met de Canadese Grand Prix. Max Verstappen aast op sportieve revanche na een lastige race in Monaco. Damon Hill verwacht dat Verstappen terug zal slaan, maar hij voorspelt dat er iemand anders gaat winnen op het circuit van Montreal.

Leclerc werkt aan zichzelf: "Schaadde mijn zelfvertrouwen"

dinsdag, 4 juni, 2024

Charles Leclerc is bezig met een goede fase in het seizoen. De Monegask won anderhalve week geleden zijn thuisrace, en hij voelt zich zeer goed. Leclerc is altijd heel erg streng voor zichzelf, maar toen hij jong was ging hij daar allesbehalve goed mee om.

Pirelli begrijpt niets van felle kritiek Hamilton

dinsdag, 4 juni, 2024

Lewis Hamilton was in de afgelopen weken opvallend kritisch op de banden van Pirelli. De Britse Mercedes-coureur was niet tevreden over het window van de banden, en dat liet hij aan iedereen weten. Bij Pirelli zijn ze het allesbehalve eens met de kritiek van Hamilton.

Steiner raadt Alpine af voor Schumacher te kiezen

dinsdag, 4 juni, 2024

Het team van Alpine is op zoek naar een nieuwe coureur voor volgend jaar. Ze nemen afscheid van Esteban Ocon, en ze hebben nu een opvolger nodig. De naam van Mick Schumacher wordt genoemd, maar volgens Günther Steiner is dat zeker niet de beste keuze.

Pourchaire ontvangt doodsbedreigingen na IndyCar-incident

dinsdag, 4 juni, 2024

Sauber-reserve en regerend Formule 2-kampioen Theo Pourchaire rijdt tegenwoordig in de Amerikaanse IndyCar. Afgelopen weekend raakte Pourchaire in Detroit bij één van de vele incidenten. Dit leverde hem echter doodsbedreigingen op, en daar is hij enorm van geschrokken. Pourchaire rijdt in de IndyCar van het team van Arrow McLaren, en afgelopen weekend joeg hij op [...]

Flinke waarschuwing voor Williams: "Dan zie je eruit als een sukkel"

dinsdag, 4 juni, 2024

Het is geen geheim dat het team van Williams barst van de ambities. Teambaas James Vowles stelde enkele weken geleden dat hij gesprekken voerde met Adrian Newey, en dat was opmerkelijk. Günther Steiner adviseert Vowles om dit niet te doen, want anders kan hij eruit zien als een 'sukkel'. 

Review Citroën ë-C3 (2024): waarom je de goedkoopste versie moet overslaan

dinsdag, 4 juni, 2024

Citroën beloofde voor de Citroën ë-C3 een uitzonderlijk lage prijs, en ook veel gebruiksgemak, ruimte en comfort. Wij testen hem en komen tot de conclusie dat je de goedkoopste uitvoering beter kunt overslaan.

McLaren laat reservecoureur Hirakawa meters maken in Oostenrijk

dinsdag, 4 juni, 2024

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Canada op het programma, maar dat betekent niet dat er alleen in Montreal Formule 1-wagens in actie komen. Meerdere teams werken deze week testdagen af, en McLaren meldt dat ze vandaag rijden op de Red Bull Ring. Teams mogen onbeperkt testen met oudere Formule 1-wagens. Veel teams maken [...]

‘Red Bull gaat contract van Perez verlengen’

dinsdag, 4 juni, 2024

Het lijkt er sterk op dat het team van Red Bull Racing een keuze heeft gemaakt over de invulling van het tweede stoeltje voor 2025. Sergio Perez beschikt over een aflopend contract, maar het heeft er alle schijn van dat hij deze deal snel gaat verlengen. Hij werd al gezien als de favoriet voor het [...]