Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 3rd, 2024

Ralf Schumacher ziet onrust bij Mercedes: "Begint te knetteren"

maandag, 3 juni, 2024

Lewis Hamilton is bezig met een frustrerend seizoen in dienst van het team van Mercedes. De Britse zevenvoudig wereldkampioen kan amper meestrijden om de topposities, en daar is hij niet blij mee. Volgens Ralf Schumacher begint het te knetteren bij Mercedes.

Marko blijft hoopvol: "Dan hebben we een probleem"

maandag, 3 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing wil gaan terugslaan na een drietal lastige raceweekenden. Afgelopen maand leek Red Bull hun voorsprong te verliezen, en dat kwam als verrassing. Helmut Marko verwacht dat zijn team het weer goed gaat doen op de normale circuits, maar dat ze echt een probleem hebben als dat niet zo is.

Wie kunnen Esteban Ocon opvolgen bij Alpine?

maandag, 3 juni, 2024

Het team van Alpine maakte vandaag bekend dat Esteban Ocon na dit jaar gaat vertrekken. De Fransman beschikte over een aflopend contract, en de kans was al aanwezig dat hij geen contractverlenging zou krijgen. De vraag is nu wie hem gaat opvolgen, GPToday.net zet een aantal kanshebbers op een rijtje.

Vowles keihard: "Ontevreden over elk onderdeel van het team"

maandag, 3 juni, 2024

Het team van Williams heeft een redelijke start van het seizoen achter de rug. Ze zijn nog niet waar ze willen zijn, maar er is wel een stijgende lijn zichtbaar. Dat betekent echter niet dat teambaas James Vowles tevreden is. Sterker nog, Vowles ziet geen enkel punt waar hij echt blij mee is.

Vertrekkende Ocon dankt Alpine: "Het was een eer"

maandag, 3 juni, 2024

Vandaag werd bekend dat Esteban Ocon het team van Alpine na dit seizoen gaat verlaten. Het nieuws kwam niet als een verrassing, maar voor Ocon is het wel het einde van een tijdperk. Ocon bedankt de werknemers van Alpine in een uitgebreid bericht. Ocon heeft een lang verleden bij de Franse renstal. Hij was al [...]

Alonso geen fan van Monaco-oplossing: "Te kunstmatig"

maandag, 3 juni, 2024

De Grand Prix van Monaco was anderhalve week geleden een slaapverwekkende optocht. De iconische race kwam niet tot leven, en dat zorgde voor kritiek. Er werden meerdere oplossingen geopperd, maar Fernando Alonso vindt dat één idee veel te ver gaat.

Officieel: Ocon gaat Alpine verlaten na dit jaar

maandag, 3 juni, 2024

Esteban Ocon gaat het team van Alpine na dit seizoen verlaten. De Fransman was in de afgelopen weken het onderwerp van gesprek nadat hij tegen zijn teamgenoot Pierre Gasly was aangereden in Monaco. Alpine heeft vandaag bekend gemaakt dat Ocon het team eind dit jaar gaat verlaten.  Ocon rijdt al een aantal jaar voor de [...]

Steiner wijst naar Perez: "Andere teams beter voorbereid"

maandag, 3 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft in de afgelopen maand hun voorsprong aardig ingeleverd. De teams van Ferrari en McLaren zijn dichterbij gekomen, en dat betekent dat alles goed moet gaan. Günther Steiner denkt dat de prestaties van Sergio Perez nu belangrijker worden.

Verstappen kijkt naar Canada: "Waarschijnlijk niet ons sterkste weekend"

maandag, 3 juni, 2024

Max Verstappen heeft een lastige maand achter de rug. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur gaat nog steeds aan de leiding in het wereldkampioenschap, maar hij had het lastig in Miami, Imola en Monaco. Hij verwacht dat Red Bull in Canada niet hun sterkste weekend zal beleven.

Alesi duidelijk: "Red Bull zonder Newey is als orkest zonder dirigent"

maandag, 3 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing staat voor een zware uitdaging. De Oostenrijkse renstal gaat afscheid nemen van topontwerper Adrian Newey. Jean Alesi is benieuwd hoe dit gaat uitpakken, en hij vergelijkt de situatie met een orkest zonder belangrijke dirigent.