Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for juni 1st, 2024

Pirelli werkt aan nieuwe banden voor stratencircuits

zaterdag, 1 juni, 2024

De Grand Prix van Monaco was afgelopen weekend allesbehalve een spektakelstuk. Door de rode vlag waren er amper pitstops, en dat hielp niet bij de spanning. Bandenleverancier Pirelli anticipeert op dit soort situaties, en ze zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuwe compound.

Formule E-CEO hint op gesprekken met Ferrari

zaterdag, 1 juni, 2024

Het team van Ferrari is onlosmakelijk verbonden aan de Formule 1. De Italiaanse renstal is er al sinds het begin bij, en ze hebben al veel records op hun naam staan. De CEO van de Formule E suggereert echter dat hij heeft gesproken met de Italianen.

Hamilton wil jagen op tegenstanders: "Is makkelijker!"

zaterdag, 1 juni, 2024

Lewis Hamilton moet dit jaar op jacht gaan naar goede resultaten. Zijn team Mercedes kan het tempo van de concurrentie niet bijhouden, dus hij moet alles op alles gaan zetten om een goed resultaat te bepalen. Hamilton stelt dat het makkelijker is om te jagen dan de opgejaagde zijn.

Horner verwacht geen kleinere auto’s in 2026

zaterdag, 1 juni, 2024

De Grand Prix van Monaco was afgelopen weekend geen spektakelstuk. Door de krappe straten en de brede auto's was het vrijwel onmogelijk om in te halen. Er wordt gezocht naar een oplossing, en er wordt gewezen naar de grootte van de auto's. Volgens Christian Horner zal dit ook in 2026 niet veranderen.

Vasseur weigert stil te zitten: "Dan ben je er geweest"

zaterdag, 1 juni, 2024

Het team van Ferrari is op een sterke wijze aan het huidige seizoen begonnen. Ze hebben al twee races gewonnen, en ze vechten momenteel met McLaren en Red Bull Racing om de topresultaten. Frédéric Vasseur weigert echter stil te blijven zitten, en hij wil dat zijn manschappen hard door blijven werken.

Mercedes kondigt Antonelli-test aan, en ontkent ‘shoot-out’

zaterdag, 1 juni, 2024

Het team van Mercedes is bezig met het klaarstomen van Andrea Kimi Antonelli voor het echte werk. De jonge Italiaan werkt dit seizoen meerdere testdagen af, zodat hij goed voorbereid is op een mogelijk Formule 1-debuut. Mercedes zet hem komende week weer in, maar ze willen nog wel iets recht zetten.

Ten Voorde werkt bizar weekend af met 3 races in 2 landen

zaterdag, 1 juni, 2024

Er staat dit weekend geen Grand Prix op de agenda, maar dat betekent niet dat er niet worden geracet. Onder meer de 24 uur van de Nürburgring staat dit weekend op het programma. Larry ten Voorde verschijnt hier aan de start, maar het is niet de enige race die hij dit weekend rijdt.

Steiner ziet geen verval bij Red Bull: "Andere teams hebben gat gedicht"

zaterdag, 1 juni, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een zware maand achter de rug. De Oostenrijkse renstal werd bijgehaald door de teams van Ferrari en McLaren. Ze hadden het lastig, maar volgens Günther Steiner mag je dit geen verval noemen, en moet er eerder worden gekeken naar de concurrentie.

‘Aston Martin aast op Ferrari-kopstuk Cardile’

zaterdag, 1 juni, 2024

Het is geen geheim dat het team van Aston Martin barst van de ambities. Momenteel vallen de resultaten een beetje tegen, en in de afgelopen weken werden meerdere technische namen in verband gebracht met het team. Het lijkt erop dat Aston Martin nu ook aast op Enrico Cardile.

Ocon schrikt van onlinehaat: "Inaccuraat, pijnlijk en schadelijk"

zaterdag, 1 juni, 2024

Esteban Ocon stond deze week in het middelpunt van de aandacht. Na zijn incident met zijn Alpine-teamgenoot Pierre Gasly in Monaco, ontving hij veel kritiek. Ocon zweeg de hele week, maar nu heeft hij een uitgebreid en fel statement gedeeld op sociale media. Hij haalt uit naar alle haat die hij heeft ontvangen.