Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 31st, 2024

Vasseur weigert te reageren op Newey-verhalen

vrijdag, 31 mei, 2024

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De Britse topontwerper gaat vertrekken bij Red Bull, en hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij wordt onder meer in verband gebracht met Ferrari, maar Frédéric Vasseur wil daar nog steeds niets over zeggen.

Steiner weet niet of Bearman de nieuwe Verstappen is

vrijdag, 31 mei, 2024

Het lijkt er sterk op dat Oliver Bearman volgend jaar op de grid staat in de Formule 1. De jonge Brit maakte eerder dit jaar al indruk tijdens zijn onverwachtse debuut bij Ferrari. Günther Steiner verwacht veel van Bearman, maar hij weet niet of de Brit de nieuwe Max Verstappen is.

Marko verwacht dat Verstappen het verschil gaat maken

vrijdag, 31 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing beleeft een lastige periode in de Formule 1. Ze zijn niet meer zo oppermachtig als in de voorgaande jaren, maar Helmut Marko verwacht nog een aantal sterke races. Mocht dat niet lukken, dan verwacht Marko dat Max Verstappen het verschil zal maken.

Ricciardo denkt nog niet aan contractverlenging

vrijdag, 31 mei, 2024

Daniel Ricciardo is op een redelijk teleurstellende wijze aan het nieuwe seizoen begonnen. De Australiër presteert niet stabiel, en hij wordt veelvuldig verslagen door zijn teamgenoot Yuki Tsunoda. Volgens Ricciardo heeft hij met Visa Cash App RB nog niet gesproken over een nieuwe deal.

IndyCar-teams tonen interesse in Mick Schumacher

vrijdag, 31 mei, 2024

De kans is klein dat Mick Schumacher in aanmerking komt voor een zitje in de Formule 1. De Duitse coureur wil graag terugkeren, maar er zijn weinig opties. Er is genoeg interesse voor Schumacher, maar niet vanuit de koningsklasse. In de IndyCar liggen er mogelijkheden.

FIA-president voorstander van verhoging entry fee

vrijdag, 31 mei, 2024

Er is in de Formule 1 veel te doen over mogelijke nieuwe teams. Andretti wil de sport betreden, maar de FOM hield dat begin dit jaar tegen. FIA-president Mohammed Ben Sulayem was een voorstander van de komst van Andretti, maar hij ziet het nu ook wel zitten om de entry fee te verhogen.

Alpine ontslaat wederom belangrijk kopstuk

vrijdag, 31 mei, 2024

Het team van Alpine beleeft momenteel zware tijden in de Formule 1. De resultaten van de Franse renstal vallen flink tegen, en hij is enorm onrustig op en naast de baan. Nu is duidelijk geworden dat Alpine weer een belangrijke naam de laan uit heeft gestuurd.

Hamilton verwacht geen Mercedes-zege meer: "Onrealistisch"

vrijdag, 31 mei, 2024

Lewis Hamilton is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van het team van Mercedes. De Brit hoopt deze periode mooi af te sluiten, maar vooralsnog vallen zijn resultaten flink tegen. Hamilton stelt zelf dat een laatste Mercedes-zege nogal onrealistisch is.

Marko realistisch: "We zijn niet langer het sterkste team"

vrijdag, 31 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing lijkt hun voorsprong kwijt te zijn. De Oostenrijkse renstal kende een aantal tegenvallende weekenden, en men vraagt zich af of ze nog wel kunnen domineren. Helmut Marko vindt dat men niet te hard van stapel moet lopen, maar hij is wel realistisch.

‘Verstappen denkt weer aan overstap naar Mercedes’

vrijdag, 31 mei, 2024

Max Verstappen en Red Bull Racing beleven momenteel een lastige fase in het seizoen. In Monaco vielen de prestaties enorm tegen, en het was niet de eerste keer dat het niet lekker liep. Het rampzalige weekend in Monaco zorgt ervoor dat de verhalen over een mogelijke overstap van Verstappen naar Mercedes weer rondgaan.