Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 30th, 2024

Marko vreest voor Canada: "Kan ook moeilijk worden"

donderdag, 30 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een tegenvallend weekend in Monaco. De RB20 gedroeg zich niet zoals men had verwacht en Max Verstappen moest genoegen nemen met de zesde plaats. Helmut Marko is optimistisch over de oplossingen, maar hij vraagt zich af of alles al is opgelost voor Canada.

Red Bull gewaarschuwd: "Grootste zorg is het nieuwe concept"

donderdag, 30 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing beleeft momenteel lastige tijden in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal begon dominant aan het huidige seizoen, maar inmiddels klopt de concurrentie op de deur. Bernie Collins wijst naar het feit dat Red Bull begin dit jaar een nieuw concept introduceerde.

Vasseur wil niet stilzitten: "Dat is het worst-case scenario"

donderdag, 30 mei, 2024

Het team van Ferrari heeft dit jaar een aantal grote stappen gezet. Charles Leclerc boekte afgelopen weekend in Monaco de tweede Ferrari-zege van het jaar. Ferrari lijkt nu samen met McLaren het team van Red Bull Racing te kunnen uitdagen, maar Frédéric Vasseur waakt voor teveel optimisme.

Vowles vol vertrouwen: "Er komt nog meer performance aan"

donderdag, 30 mei, 2024

Het team van Williams kende dit jaar een hobbelige start van het seizoen. De Britse renstal aasde op punten, maar pas afgelopen weekend in Monaco werden deze voor het eerst dit seizoen gepakt. James Vowles heeft vertrouwen voor de rest van het seizoen, en hij stelt dat er nog veel performance aankomt.

Slecht nieuws voor Lawson: "We zijn blij met onze huidige coureurs"

donderdag, 30 mei, 2024

De grid voor 2025 is nog lang niet rond. Veel coureurs lopen uit hun contract en veel coureurs azen op een zitje. De naam van Liam Lawson wordt veelvuldig genoemd. Lawson aast op een plekje bij Visa Cash App RB, maar Peter Bayer heeft slecht nieuws voor hem.

‘Formule 1 denkt aan regelgeving voor diverse livery’s’

donderdag, 30 mei, 2024

De Formule 1-teams doen er vandaag de dag alles aan om gewicht te besparen. Elk kilootje telt, en dat betekent dus ook dat de auto's niet meer zo kleurrijk zijn als vroeger. De Formule 1 wil hier graag verandering in gaan brengen.

Alonso dacht dat hij tiende was: "Alle stress voor niets!"

donderdag, 30 mei, 2024

Fernando Alonso is bezig met een lastige fase in het seizoen. Aston Martin is niet langer één van de topteams, en afgelopen weekend in Monaco werd hij slechts elfde. Alonso onthult dat hij geruime tijd dacht dat hij de tiende plaats in handen had en dat hij deze positie moest verdedigen.

Ferrari haalt opgelucht adem: "Dat zou ondraaglijk zijn geweest"

donderdag, 30 mei, 2024

Charles Leclerc won afgelopen weekend zijn thuisrace in Monaco. In de afgelopen jaren ging het elke keer net mis, maar nu vielen alle puzzelstukjes op hun plaats. De vreugde was enorm, en volgens Marc Gene zou het ondraaglijk zijn geweest als het weer mis was gegaan.

Mercedes wilde Verstappen onder druk zetten in Monaco

donderdag, 30 mei, 2024

De Grand Prix van Monaco was afgelopen weekend niet bepaald een spektakelstuk. Toch waren er wel een paar opvallende zaken, zoals de pitstop van Lewis Hamilton. Het was niet helemaal duidelijk wat het idee hierachter was, maar volgens Andrew Shovlin dacht men niet aan een undercut op Max Verstappen.

Marko ziet Monaco-oplossing: "Er liggen al plannen"

donderdag, 30 mei, 2024

De Grand Prix van Monaco was afgelopen weekend allesbehalve een spektakelstuk. Op het iconische stratencircuit waren er amper inhaalacties te zien, en waren er ook amper pitstops. Helmut Marko zat zich ook te vervelen, en hij stelt dat er al plannen en ideeën zijn om het circuit te veranderen.