Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 28th, 2024

Sainz ziet Red Bull onder druk staan: "Max maakte een foutje"

dinsdag, 28 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing lijkt niet langer een grote voorsprong te hebben. De Oostenrijkse renstal heeft een drietal zware races achter de rug, en de concurrentie ruikt bloed. Carlos Sainz stelt dat Red Bull steeds meer fouten begint te maken, en dat dit ook zichtbaar was in Monaco.

Verstappen ligt niet wakker van Monaco-teleurstelling

dinsdag, 28 mei, 2024

Max Verstappen kende afgelopen weekend geen goede race in zijn woonplaats Monaco. De Nederlander kwam slechts als zesde over de streep, en dat is niet het resultaat waar hij op had gehoopt. Verstappen maakte zich er echter niet al te druk om na afloop van de race.

Ricciardo kreeg Red Bull-flashbacks van Alpine-clash

dinsdag, 28 mei, 2024

De Grand Prix van Monaco was afgelopen weekend geen spektakelstuk, maar er gebeurde wel veel opmerkelijks. De crash tussen Alpine-teamgenoten Esteban Ocon en Pierre Gasly deed veel stof opwaaien. Het deed Daniel Ricciardo aan zijn eigen interne strijd met Max Verstappen bij Red Bull Racing in 2018.

Vasseur ziet last van schouders Leclerc vallen

dinsdag, 28 mei, 2024

Charles Leclerc won afgelopen weekend zijn thuisrace in Monaco. De Ferrari-coureur liet het hele weekend een geweldige snelheid zien, en hij maakte vrijwel geen fout. Volgens Frédéric Vasseur is er een last van Leclercs schouders gevallen in Monaco.

‘Ferrari niet langer geïnteresseerd in Newey’

dinsdag, 28 mei, 2024

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De topontwerper vertrekt bij Red Bull Racing, maar het lijkt er niet op dat hij met pensioen gaat. Ferrari werd gezien als een mogelijke nieuwe werkgever, maar daar bestaat nu twijfel over.

Piastri verwacht elk weekend om zege te kunnen vechten

dinsdag, 28 mei, 2024

Het team van McLaren heeft in de afgelopen maanden weer grote stappen gezet. De Britse renstal kan Red Bull Racing nu echt uitdagen en Lando Norris wist al te winnen in Miami. Oscar Piastri stond afgelopen weekend in Monaco op het podium en hij denkt dat McLaren elk weekend kan gaan meevechten om de zeges.

Leclerc wil niet denken aan een titelstrijd

dinsdag, 28 mei, 2024

De voorsprong van Red Bull Racing en Max Verstappen begint langzamerhand af te brokkelen. In de afgelopen weken kreeg Red Bull stevige concurrentie, en werden ze ook steeds vaker verslagen. Charles Leclerc stelt dat hij nu nog niet denkt aan het wereldkampioenschap.

Wolff ontkent voorkeursbehandeling Russell

dinsdag, 28 mei, 2024

Het team van Mercedes beleeft een lastig seizoen in de Formule 1. De prestaties vallen tegen en Lewis Hamilton gaat eind dit seizoen vertrekken. Hamilton leek te suggereren dat Mercedes de coureurs geen gelijke kansen geeft, maar volgens Toto Wolff klopt daar niets van.

Horner ziet iets opvallends: "VCARB had deze problemen niet"

dinsdag, 28 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een rampzalig raceweekend in de straten van Monaco. De prestaties vielen tegen, en ze kampten met flinke problemen. Teambaas Christian Horner weet niet precies wat er aan de hand was, maar hij zag wel dat zusterteam Visa Cash App RB nergens last van had.

Brundle ziet oorzaak Red Bull-problemen: "Twijfel ik niet aan"

dinsdag, 28 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een aantal zware races achter de rug. In Monaco konden ze niet meevechten om de podiumplaatsen, en dat was pijnlijk. Martin Brundle denkt dat de huidige problemen indirect zijn veroorzaakt door de interne onrust van begin dit jaar.