Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 27th, 2024

Horner snapt niets van Magnussen: "Niet zo snugger van hem"

maandag, 27 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een rampzalig raceweekend in Monaco. Max Verstappen werd slechts zesde, en Sergio Perez werd uitgeschakeld bij een zware startcrash. Deze klapper werd veroorzaakt door Kevin Magnussen, en Christian Horner vond dat niet heel erg snugger van hem.

Norris blij met podium zonder Red Bull

maandag, 27 mei, 2024

Lando Norris kwam afgelopen weekend als vierde over de streep in Monaco. De Britse McLaren-coureur kon geen inhaalpoging plaatsen in de krappe straten van Monaco. Hij was tevreden met zijn resultaat, en hij vond het fijn dat er geen Red Bull op het podium stond.

Marko wees Red Bull-comeback van Vettel af

maandag, 27 mei, 2024

Sebastian Vettel is alweer anderhalf jaar met racepensioen. De Duitse viervoudig wereldkampioen heeft de sport nooit echt vaarwel gezegd, maar hij een comeback lijkt niet aan de orde te zijn. Volgens Helmut Marko klopte Vettel wel meerdere keren aan bij Red Bull Racing.

Haas bevestigt gesprekken met Ocon

maandag, 27 mei, 2024

Het team van Haas heeft nog niets bekend over hun line-up voor 2025. Ze lijken geen haast te hebben, maar er worden wel coureurs in verband gebracht met het team. Ook Esteban Ocon werd in verband gebracht met het Amerikaanse team, en Ayao Komatsu ontkent dat niet.

VeeKay tevreden met negende plaats in Indy 500

maandag, 27 mei, 2024

Afgelopen weekend werd de iconische Indianapolis 500 verreden. Nederlander Rinus 'VeeKay' van Kalmthout maakte een sterke indruk, en hij kwam als negende over de streep. Na afloop was VeeKay tevreden met zijn prestatie, en stelde hij dat hij zijn doel heeft bereikt.

Wolff plaatst vraagtekens bij tegenvallend Red Bull

maandag, 27 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een aantal zware races achter de rug. In Monaco kon Red Bull niet meevechten om de overwinning, en men vraagt zich af of hun dominantie nu voorbij is. Mercedes-teambaas Toto Wolff weet nog niet hoe hij Red Bull moet inschatten.

Leclerc reed huilend naar de zege: "Lastig om iets te zien bij de tunnel"

maandag, 27 mei, 2024

Charles Leclerc leefde afgelopen weekend zijn droom. Hij won zijn thuisrace in Monaco en dat zorgde voor een emotionele explosie van vreugde. Leclerc kon zijn tranen nauwelijks bedwingen, en hij liet na afloop weten dat hij zelfs tijdens de race enorm emotioneel was.

‘Perez dicht bij contractverlenging bij Red Bull’

maandag, 27 mei, 2024

Het is nog altijd niet duidelijk wie volgend jaar de teamgenoot van Max Verstappen is bij Red Bull Racing. Sergio Perez beschikt over een aflopend contract, en er liggen meerdere kapers op de kust. Inmiddels lijkt het er op dat Perez heel dicht bij een nieuwe deal is.

Marko eist veranderingen in Monaco na doodsaaie race

maandag, 27 mei, 2024

De Grand Prix van Monaco was afgelopen weekend geen groot spektakel. Aangezien de coureurs amper konden inhalen, werd de race een soort optocht. Helmut Marko had zich zitten vervelen, en hij stelt dat er moet worden nagedacht over aanpassingen aan de baan.

Verstappen ziet Red Bull-problemen: "Weten niet wat het is"

maandag, 27 mei, 2024

Max Verstappen kende een lastige Grand Prix van Monaco. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur worstelde het hele weekend met zijn auto, en hij kwam niet veel verder dan de zesde plaats. Red Bull werkt hard aan de problemen, maar volgens Verstappen weten ze niet precies wat de oorzaak is.