Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 26th, 2024

Ocon biedt excuses aan na bizarre crash

zondag, 26 mei, 2024

Esteban Ocon kende een tegenvallende race in Monaco. Al na één ronde kon hij gaan douchen na een incident met zijn teamgenoot Pierre Gasly. Hij ontving veel kritiek, maar na afloop stak hij de hand in eigen boezem en bood hij zijn excuses aan. Toch was hij nog gefrustreerd.

Russell zeer tevreden: "Trapte het gas in na pitstop Max"

zondag, 26 mei, 2024

George Russell wist vandaag Max Verstappen achter zich te houden in de krappe straten van Monaco. De Britse Mercedes-coureur reed een aardige race, waarin hij rustig aan moest doen van zijn team. Na afloop was hij zeer te spreken over zijn resultaat.

Hoogtepunten: Verschoor in zak en as, woedende Hadjar, Lucky Zak

zondag, 26 mei, 2024

De Formule 2 werkte in het voorportaal van de Formule 1 de sprint -en hoofdrace af in Monaco. De wat voorspelbare sprintrace werd gewonnen door debutant Taylor Barnard. In de hoofdrace was er genoeg gebeurd om over na te praten. Hieronder de belangrijkste gebeurtenissen. Altijd pech Richard Verschoor was vrijdag de gevierde man met de [...]

Horner blijft rustig na rampweekend: "Het is een marathon, geen sprint"

zondag, 26 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een lastig weekend in Monaco. De Oostenrijkse renstal wist dat het zwaar zou worden, maar het ging uiteindelijk slechter dan men had verwacht. Red Bull-teambaas Christian Horner blijft rustig, en hij wijst naar de komende races.

Marko onthult verregaande gevolgen van Perez-crash

zondag, 26 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende niet bepaald een goede race in Monaco. Max Verstappen kwam als zesde over de streep, terwijl Sergio Perez werd uitgeschakeld bij een keiharde startcrash. Helmut Marko baalt daarvan, en hij stelt dat dit Red Bull miljoenen gaat kosten.

Perez woedend na startcrash: "Dit was volledig onnodig"

zondag, 26 mei, 2024

Sergio Perez kwam met de schrik vrij na de enorme crash bij de start van de Grand Prix van Monaco. Bij werd door Kevin Magnussen uit de race geramd, maar daar hield hij geen schrammetje aan over. Perez was allesbehalve blij met de actie van Magnussen.

Alpine woest op Ocon: "Gaan hier conclusies uit trekken"

zondag, 26 mei, 2024

Esteban Ocon was één van de grootste verliezers van de Grand Prix van Monaco. De Fransman reed vol tegen zijn Alpine-teamgenoot Pierre Gasly aan in de eerste ronde. Teambaas Bruno Famin is woest en hij kondigt maatregelen aan voor de toekomst.

Verstappen verveelde zich: "Hopelijk is niemand in slaap gevallen!"

zondag, 26 mei, 2024

Max Verstappen kwam vandaag als zesde over de streep in de straten van Monaco. De Nederlander wist geen posities goed te maken, en grote delen van de race reed hij rond in niemandsland. Verstappen verveelde zich, en na afloop vroeg hij zich grappend af of niemand in slaap was gevallen.

Update: 108ste Indianapolis 500 uitgesteld vanwege noodweer

zondag, 26 mei, 2024

'Drivers, start your engines'. Die befaamde woorden voor de start van de fameuze Indianapolis 500 kunnen net als de wedstrijd op de beroemdste oval tijdelijk in de koelkast, zo heeft de organisatie zojuist gemeld. Aankomend noodweer teistert de Brickyard en fans worden verzocht om van de tribunes af te gaan. De IndyCar rijdt alleen op ovals tijdens [...]

Sainz trots op Leclerc: "Heel erg blij voor hem!"

zondag, 26 mei, 2024

Carlos Sainz maakte het Ferrari-feestje vandaag compleet in Monaco. Charles Leclerc schreef zijn thuisrace op zijn naam, terwijl zijn Spaanse teamgenoot een goede indruk achterliet op de derde plaats. Hij kwam met de schrik vrij, maar hij was vooral blij voor zijn teamgenoot.