Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 25th, 2024

Verstappen gefrustreerd: "Auto voelt aan als een kart"

zaterdag, 25 mei, 2024

Max Verstappen kende allesbehalve een sterke kwalificatie in de straten van Monaco. Hij worstelde met zijn RB20, die al het hele weekend niet doen wat hij moet doen. Het zorgt voor frustratie bij Verstappen, die stelt dat zijn auto aanvoelt als een soort kart.

Vasseur juicht nog niet: "Op zaterdag scoor je geen punten"

zaterdag, 25 mei, 2024

Het team van Ferrari kende een ijzersterke kwalificatie in de straten van Monaco. Charles Leclerc pakte de pole position in zijn thuisland, en zijn teamgenoot Carlos Sainz noteerde de derde tijd. Teambaas Frédéric Vasseur wil niet te vroeg juichen, want de race is pas op zondag.

Perez in zak en as: "Complete ramp"

zaterdag, 25 mei, 2024

Sergio Perez kende een teleurstellende kwalificatie in de straten van Monaco. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur kwam niet verder dan de achttiende tijd, en dat is ver onder het niveau van het team. Perez baalde en hij stelde dat er meerdere dingen misgingen.

Haas gediskwalificeerd vanwege fout met achtervleugels

zaterdag, 25 mei, 2024

Het team van Haas is geschrapt uit de uitslag van de kwalificatie in Monaco. Het team moest zich na afloop van de kwalificatie bij de stewards melden nadat de Technical Delegate van de FIA iets had ontdekt aan de achtervleugels. De stewards gaven aan dat dit tegen de regels is, en beide auto's zijn gediskwalificeerd.

Sainz ontloopt straf na incidentje met Albon

zaterdag, 25 mei, 2024

Carlos Sainz noteerde vandaag de derde tijd in de kwalificatie in Monaco. De Spaanse Ferrari-coureur was daar redelijk tevreden mee, maar hij moest zich wel melden bij de stewards. Hij had mogelijk Alexander Albon geblokkeerd, maar hij ontvangt geen straf.

Marko trekt aan de bel: "Probleem ligt niet aan het circuit"

zaterdag, 25 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing zakte volledig door het ijs in de kwalificatie in Monaco. De Oostenrijkse renstal wist al dat ze dit weekend niet zouden schitteren, maar nu vielen de resultaten al helemaal tegen. Helmut Marko onthult na afloop dat Red Bull enorme problemen heeft.

Haas moet vrezen voor diskwalificatie na technische fouten

zaterdag, 25 mei, 2024

Het team van Haas heeft mogelijk een flink probleem. De Amerikaanse renstal kende een aardige kwalificatie in de straten van Monaco, maar na afloop bleek dat niet alles aan de haak was met de achtervleugels. Haas moet nu vrezen voor een diskwalificatie uit de uitslag van de kwalificatie.

Horner realistisch: "Onze auto past niet bij dit circuit"

zaterdag, 25 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een tegenvallende kwalificatie in Monaco. Sergio Perez viel al af in het eerste gedeelte van de sessie, en Max Verstappen kwam niet verder dan de zesde plaats. Teambaas Christian Horner toonde zich na afloop zeer realistisch.

Verstappen baalt: "Het weekend is wel klaar zo"

zaterdag, 25 mei, 2024

Max Verstappen pakte voor het eerst dit jaar niet de pole position. In Monaco had hij het enorm zwaar, en kwam hij niet veel verder dan de zesde plaats. De teleurstelling was enorm, en volgens Verstappen is het weekend eigenlijk wel voorbij op dit moment.

Sainz blij voor Leclerc: "Hij heeft het geweldig gedaan"

zaterdag, 25 mei, 2024

Carlos Sainz maakte de top drie compleet in de kwalificatie in Monaco. Hij reed een goede sessie, maar hij zal zich nog wel moeten melden bij de stewards voor impeding. Na afloop van de kwalificatie was Sainz vooral blij voor zijn teamgenoot Charles Leclerc.