Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 24th, 2024

Perez hijst witte vlag: "Ferrari volledig buiten bereik"

vrijdag, 24 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft een lastige vrijdag achter de rug. De Oostenrijkse renstal kon de concurrentie niet bijhouden, en dat zorgt voor de nodige teleurstelling. Sergio Perez stelt dat de Ferrari's momenteel volledig buiten bereik zijn voor Red Bull.

Strijdlustige Leclerc nog niet helemaal tevreden in Monaco

vrijdag, 24 mei, 2024

Charles Leclerc kende vandaag een positieve dag in de straten van zijn thuisland Monaco. Hij oogde sterk in de vrije trainingen, en in VT2 noteerde hij zelfs de snelste tijd. Toch is de Monegaskische Ferrari-coureur nog niet helemaal tevreden na de eerste trainingen.

Hamilton jubelt: "Beste dag van het jaar!"

vrijdag, 24 mei, 2024

Lewis Hamilton kende een zeer goede vrijdag in de straten van Monaco. De zevenvoudig wereldkampioen leek zich goed te voelen in zijn Mercedes, en dat resulteerde in een tweetal sterke vrije trainingen. Hamilton spreekt zelf van de beste dag van het jaar.

Marko baalt en wijst Leclerc aan als grote favoriet

vrijdag, 24 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende geen sterke vrijdag in de straten van Monaco. De Oostenrijkse renstal had het moeilijk, en Max Verstappen kon zijn frustratie amper verbergen. Helmut Marko denkt dat zijn team het tweede team is, en dat Charles Leclerc de grote favoriet is.

Verstappen zwaar teleurgesteld: "Los je niet op in één nacht"

vrijdag, 24 mei, 2024

Max Verstappen kende vandaag een zware dag in de straten van zijn woonplaats Monaco. De Nederlander worstelde met zijn Red Bull-bolide, en hij was allesbehalve tevreden. Na afloop luidde hij de noodklok en stelde hij dat dit niet op valt te lossen in één nacht.

Horner ziet concurrentie naderen: "Onvermijdelijk"

vrijdag, 24 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende vandaag weer een tegenvallende dag in Monaco. Max Verstappen en Sergio Perez waren niet zo snel als gehoopt, en de concurrentie lijkt weer dichterbij te zijn gekomen. Volgens Christian Horner was het onvermijdelijk dat het gat zou worden gedicht.

‘Red Bull verlengt contract hoofdengineer Monaghan’

vrijdag, 24 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing beleeft een onrustig jaar. Op de baan zijn de prestaties zeker niet slecht, maar daarnaast is het zeer rommelig. Het aanstaande vertrek van Adrian Newey zorgde voor vraagtekens, maar nu lijkt het er wel op dat Paul Monaghan zijn contact heeft verlengd.

Uitslag VT2 Monaco: Leclerc razendsnel, Verstappen stuitert naar vierde plek

vrijdag, 24 mei, 2024

De eerste dag van het raceweekend in Monaco zit er nu ook weer op. In de straten van het ministaatje werd zojuist de snelste tijd gereden door niemand minder dan Charles Leclerc. De tweede tijd werd ditmaal een prooi voor Lewis Hamilton. De top drie werd in deze sessie compleet gemaakt door Fernando Alonso.

Verschoor in de voetsporen van De Vries met pole in Monaco

vrijdag, 24 mei, 2024

De vrijdag van Richard Verschoor kan niet meer stuk. In de o zo belangrijke kwalificatie in Monaco pakte de Trident-rijder de felbegeerde poleposition en was ietsjes sneller als Victor Martins. Verschoor volgt door zijn prestatie voormalig F2-kampioen Nyck de Vries op, die in 2019 ook vanaf pole mocht beginnen. De sessie was anders dan normaal omdat het [...]

Ricciardo terug in Monaco: "Vorig jaar was ik jaloers"

vrijdag, 24 mei, 2024

Daniel Ricciardo jaagt dit weekend in Monaco op een goed resultaat. De Australische Visa Cash App RB-coureur heeft niet de beste seizoenstart uit zijn loopbaan achter de rug, maar hij blijft positief. Ricciardo is blij dat hij weer mag racen in Monaco, want vorig jaar was hij enorm jaloers op zijn collega's.