Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 23rd, 2024

Verstappen verwacht zware concurrentie in Monaco

donderdag, 23 mei, 2024

Max Verstappen heeft niet de makkelijkste races van het jaar achter de rug. In de afgelopen weken kreeg hij flinke concurrentie, en men verwacht een spannende strijd in de straten van Monaco. De Nederlander verwacht dat hij veel tegenstand zal krijgen zijn woonplaats.

Ferrari ziet zichzelf niet als favoriet in Monaco

donderdag, 23 mei, 2024

Het team van Ferrari wil dit weekend gaan schitteren in de straten van Monaco. In de afgelopen jaren ging het vaak wel aardig in Monaco, maar een zege zat er nog niet in. Frédéric Vasseur wil de snelste zijn, maar hij weet ook dat zijn team dit jaar elke keer net tekort kwam.

Wat doet het weer in Monaco?

donderdag, 23 mei, 2024

Dit weekend wordt de Grand Prix van Monaco weer verreden. Het circuit in de straten van het ministaatje is enorm populair bij de coureurs en de teams, maar slecht weer kan altijd voor problemen zorgen. Het lijkt er echter niet op dat neerslag roet in het eten gaat gooien op zondag.

Verstappen goudeerlijk: "Dit wordt zeker geen makkelijk weekend"

donderdag, 23 mei, 2024

Max Verstappen gaat dit weekend op jacht naar zijn zoveelste zege. In de afgelopen weken was het echter spannend, en leken de McLarens dichterbij te komen. Verstappen is dan ook op zijn hoede als hij wordt gevraagd naar zijn kansen in de straten van zijn woonplaats Monaco.

‘Mercedes heeft geen interesse meer in Newey’

donderdag, 23 mei, 2024

Adrian Newey is één van de meest besproken mensen in de Formule 1. De Britse topontwerper gaat vertrekken bij Red Bull Racing, en hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het lijkt er echter op dat men bij Mercedes geen interesse meer in hem heeft.

Formule 1 schrapt plannen voor spatborden

donderdag, 23 mei, 2024

De Formule 1 zocht in de afgelopen jaren naar een oplossing voor de problemen met spray. Het opspatten van water tijdens regenraces zorgde onder de huidige regels vaak voor gevaarlijke situaties. Er werd geëxperimenteerd met speciale spatborden, maar het lijkt erop dat de FIA dit plan heeft laten varen.

Preview van de 108ste Indianapolis 500

donderdag, 23 mei, 2024

'Drivers, start your engines'. Deze beroemde oneliner wordt zondag om 18:38 uur Nederlandse tijd door levende racelegende Roger Penske uitgesproken. Het is de opmaat richting de start van de 108ste Indianapolis 500. De wedstrijd is een van de grootste autosportraces van het universum, naast de Grand Prix van Monaco en de 24 uut van Le Mans. In dit artikel een [...]

Norris daagt Verstappen uit: "Fijn dat hij druk voelt"

donderdag, 23 mei, 2024

Lando Norris maakte het Max Verstappen flink lastig in de afgelopen weken. In Miami wist hij de Nederlander te verslaan, en afgelopen weekend in Imola voerde hij de druk op. Norris is blij met deze duels, en hij stelt dat het fijn is dat Verstappen weer wat strijd moet voeren.

Marko onthult waarom Alonso niet bij Red Bull past

donderdag, 23 mei, 2024

Fernando Alonso verlengde enkele weken geleden zijn contract bij het team van Aston Martin. De Spaanse tweevoudig wereldkampioen werd ook in verband gebracht met het team van Red Bull Racing. Volgens Helmut Marko hebben er inderdaad gesprekken plaatsgevonden, maar zou Alonso's komst voor onrust zorgen.

Horner wijst naar McLaren: "Ze zullen sterk zijn op elk circuit"

donderdag, 23 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing is bezig aan een lastige fase van het seizoen. De Oostenrijkse renstal heeft niet langer een grote voorsprong, en het team van McLaren opent de aanval. Red Bull-teambaas Christian Horner verwacht dat McLaren nu op elk circuit snel zal zijn.