Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 22nd, 2024

Marko verwacht zware races: "Gaat krap worden"

woensdag, 22 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing is goed aan het seizoen begonnen. De Oostenrijkse renstal was sterk in de eerste races van het jaar, maar in de afgelopen weken werd de concurrentie steeds sneller en sneller. Helmut Marko begint zich zorgen te maken, en hij vreest dat het krap gaat worden in de komende races.

Jordan ontkent dat Newey een nieuwe werkgever heeft gevonden

woensdag, 22 mei, 2024

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De Britse topontwerper maakte eerder deze maand bekend dat hij gaat vertrekken bij Red Bull Racing. Meerdere media meldden dat Newey al een contract heeft getekend bij Ferrari, maar volgens Eddie Jordan is dat onzin.

Verstappen trapt raceweekend in Monaco af in perszaal

woensdag, 22 mei, 2024

Morgen gaat het raceweekend in Monaco weer van start met de traditionele persdag. Op het iconische stratencircuit zullen de coureurs zich weer melden in de paddock voor de gebruikelijke verplichtingen. Ook Max Verstappen zal zich weer moeten melden in de perszaal.

F2 en F3 slaan Zandvoort ook in 2025 over

woensdag, 22 mei, 2024

De Formule 2 en de Formule 3 hebben vandaag bekend gemaakt op welke circuits ze volgend jaar gaan rijden. Beide kalenders zijn nagenoeg hetzelfde gebleven als dit jaar het geval is. Dat betekent dus ook dat Zandvoort in 2025 zal worden overgeslagen door beide opstapklassen. Zandvoort staat dit jaar niet op de kalender van de [...]

Verstappen heeft zin in Monaco: "Vergt veel concentratie en focus"

woensdag, 22 mei, 2024

Max Verstappen gaat aankomend weekend in Monaco op jacht naar zijn volgende zege. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur had het afgelopen weekend zwaar in Imola, maar hij weet precies wat hij kan verwachten van de aankomende race door de straten van Monaco.

Realistische Ocon sluit podiumplek in Monaco uit

woensdag, 22 mei, 2024

Het team van Alpine is niet bepaald op een sterke wijze aan het huidige seizoen begonnen. De Franse renstal worstelt in het achterveld, en ze hebben het zwaar. Esteban Ocon is dan ook realistisch, en hij denkt dat het niet mogelijk is om in Monaco op het podium te finishen.

Piastri onthult speciale Senna-helm voor Monaco

woensdag, 22 mei, 2024

Het team van McLaren eert aankomend weekend in Monaco de legendarische Ayrton Senna. De Britse renstal rijdt met een eenmalige livery in de kleuren van Senna. Oscar Piastri zal deze bolide gaan besturen met een speciale helm, waarmee hij Senna eert. Piastri zal zich dit weekend ook gaan hullen in de kleuren van Senna. De [...]

Wolff kijkt uit naar Monaco: "Stapje voorwaarts was bemoedigend"

woensdag, 22 mei, 2024

Het team van Mercedes hoopt aankomend weekend te kunnen presteren in Monaco. Na een matig weekend in Imola, hoopt men het iets beter te doen in de Monegaskische straten. Teambaas Toto Wolff is trots op de stappen die zijn team heeft gezet, en hij weet niet helemaal wat hij kan verwachten in Monaco.

Verstappen kan iconisch Senna-record verbreken in Monaco

woensdag, 22 mei, 2024

Max Verstappen is goed aan het huidige seizoen begonnen. De Nederlander gaat aan de leiding van het wereldkampioenschap, en hij winst al een groot aantal races te winnen. Verstappen stond dit seizoen in alle races op de pole position, en hij kan hiermee een record gaan verbreken in Monaco.

Marko trots op ‘Max-factor’: "Bracht ons de overwinning"

woensdag, 22 mei, 2024

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Grand Prix van Emilia-Romagna op zijn naam. Verstappen kreeg de zege zeker niet cadeau, en hij moest er hard voor vechten. Helmut Marko is enorm trots op hem en hij stelt dat de 'Max-factor' hier zijn werk heeft gedaan.