Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 21st, 2024

Andretti slaat grote slag en trekt Pat Symonds aan

dinsdag, 21 mei, 2024

Het team van Andretti heeft een grote slag geslagen. De Amerikaanse renstal wil nog altijd gaan deelnemen aan de Formule 1, en ze werken hard door met hun plannen. Andretti heeft vandaag bekend gemaakt dat Pat Symonds voor het team aan de slag gaat. Symonds heeft heel erg veel ervaring in de Formule 1. Tot [...]

Verstappen heeft nu hoger winstpercentage dan Hamilton

dinsdag, 21 mei, 2024

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Grand Prix van Emilia-Romagna op het circuit van Imola op zijn naam. Het was een zwaarbevochten overwinning, en Verstappen was er enorm blij mee. Deze zorgt er ook voor dat Verstappen voorbij gaat aan Lewis Hamilton op een opvallend lijstje.

Norris lacht om hobby’s Verstappen: "Max haat golf!"

dinsdag, 21 mei, 2024

Max Verstappen en Lando Norris hebben in de afgelopen weken een paar flinke duels uitgevonden. Ze kunnen het naast de baan goed met elkaar vinden, maar ze nemen niet elkaars hobby's over. Norris kan wel lachen over het feit dat ze niet met elkaar gaan golfen of simracen.

Sarcastische Vasseur: "Mercedes hoeft slechts 28 seconden goed te maken!"

dinsdag, 21 mei, 2024

Het team van Mercedes is op een rampzalige wijze aan het huidige seizoen begonnen. De Duitse renstal kan nog niet meevechten om de prijzen. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur ziet het gebeuren en hij stelt dat Mercedes een klein beetje dichterbij is gekomen.

Alonso vreest voor een martelgang in Monaco

dinsdag, 21 mei, 2024

Fernando Alonso kende afgelopen weekend een rampzalige race in Imola. In de derde vrije training en de kwalificatie ging het helemaal mis voor de Spaanse tweevoudig wereldkampioen. Hij hoopt dat alles goed gaat in Monaco, anders verwacht hij ook daar een martelgang.

McLaren presenteert prachtige Senna-livery voor Monaco

dinsdag, 21 mei, 2024

Het team van McLaren rijdt dit weekend in Monaco met een zeer speciale livery. De Britse renstal gaat namelijk rijden in de kleuren van de legendarische Ayrton Senna. McLaren hintte al een paar dagen op het aanpassen van hun kleurstelling, en nu hebben ze het doek betrokken van de wagen. McLaren en Senna hebben een [...]

Hülkenberg ziet Sainz als ideale Audi-teamgenoot

dinsdag, 21 mei, 2024

Het is geen geheim dat Audi direct wil scoren als ze in 2026 de Formule 1 betreden. Ze willen een ijzersterk rijdersduo de baan opsturen, en met Nico Hülkenberg hebben ze eerste wenscoureur al binnen. De Duitser zou het geweldig vinden als ook Carlos Sainz voor het team komt rijden.

Vettel heeft steeds minder zin in comeback

dinsdag, 21 mei, 2024

Sebastian Vettel was afgelopen weekend weer aanwezig in de Formule 1-paddock. De Duitse viervoudig wereldkampioen organiseerde een eerbetoon aan Ayrton Senna. Vettel wordt al geruime tijd in verband gebracht met een comeback, maar hij ziet dat zelf niet echt meer zitten.

‘Technisch directeur Symonds vertrekt bij Formule 1-organisatie’

dinsdag, 21 mei, 2024

Het lijkt er op dat de Formule 1 weer afscheid gaat nemen van een belangrijk kopstuk achter de schermen. Ditmaal gaat het om een belangrijke naam op technisch gebied. Het lijkt er op dat Pat Symonds is vertrokken bij de Formule 1, hij speelde een belangrijke rol achter de schermen.

‘Ferrari behoudt speciale bonus in nieuw Concorde Agreement’

dinsdag, 21 mei, 2024

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt aan het nieuwe Concorde Agreement. Het is de bedoeling dat dit nieuwe verdrag in 2026 gaat gelden, en langzamerhand lekken er steeds meer dingetjes uit. Het lijkt er namelijk op dat het team van Ferrari hun speciale bonus kan behouden.