Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 20th, 2024

Horner trots op Verstappen en geeft foutje toe

maandag, 20 mei, 2024

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Grand Prix van Emilia-Romagna op zijn naam. De Nederlander kreeg het zeker niet cadeau, en hij moest er hard voor knokken. Christian Horner geeft toe dat Red Bull een foutje had gemaakt eerder in het weekend.

Leclerc plaatst vraagtekens bij ‘trucje’ Red Bull en McLaren

maandag, 20 mei, 2024

Charles Leclerc liet afgelopen weekend de Tifosi in Imola juichen door als derde over de finish te komen. De Monegask reed een redelijk onzichtbare race. Leclerc was tevreden met zijn racepace, maar hij schrok wel omdat hij zag dat Red Bull en McLaren een trucje gebruikten.

Marko vreest voor Monaco: "Dat wordt de moeilijkste race "

maandag, 20 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een lastig raceweekend in Imola. Max Verstappen wist de race te winnen, maar de Oostenrijkse renstal had het opvallend zwaar. Aankomend weekend gaat het circus weer verder in Monaco, en Helmut Marko verwacht daar de zwaarste race tot nu toe.

Famin ziet Schumacher als kanshebber voor Alpine-zitje

maandag, 20 mei, 2024

Het silly season in de Formule 1 draait momenteel op volle toeren. Veel coureurs lopen uit hun contract, en veel coureurs azen op een zitje. Ook Mick Schumacher aast op een comeback, hij is momenteel reservecoureur bij Mercedes, en Alpine-teambaas Bruno Famin geeft aan dat hij zeker een mogelijkheid is.

Thaise plannen worden serieuzer: premier bezoekt race in Imola

maandag, 20 mei, 2024

Het is geen geheim dat veel landen, steden en circuits azen op een plekje op de Formule 1-kalender. Ook vanuit Azië is er veel interesse. Thailand aast op een plekje op de kalender en de plannen zijn zeer serieus, in Imola was de Thaise premier hoogstpersoonlijk aanwezig.

Jos Verstappen valt uit in laatste stage Sezoensrally

maandag, 20 mei, 2024

Terwijl zijn zoon Max in actie kwam in Imola, reed Jos Verstappen zelf een rally in België. De voormalig Formule 1-coureur verscheen aan de start van de Sezoensrally. Hij was op weg naar een podiumplaats, maar hij ging de fout in in de allerlaatste klassementsproef.

VeeKay opgetogen: ”Ik ben ontzettend tevreden met P7”

maandag, 20 mei, 2024

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout kwalificeerde zich voor 108ste editie van de fameuze Indianapolis 500 zich als zevende, maar dat ging absoluut niet van een leien dakje. De 23-jarige coureur van Ed Carpenter Racing ramde bij de eerste dag van de kwalificatie zijn #21-wagen in de harde betonnen muur. De auto was aan diggelen. De monteurs [...]

Marko verbaasde zich over McLaren: "Dat irriteerde Lando"

maandag, 20 mei, 2024

Max Verstappen en Lando Norris streden afgelopen weekend om de winst in Imola. Norris naderde Verstappen, maar hij kwam net te kort om echt de aanval te openen. Helmut Marko verbaasde zich over een radiobericht aan Norris, hij stelt dat dit niet goed is voor de concentratie.

McLaren-teambaas looft Verstappen: "Zagen zijn kwaliteiten"

maandag, 20 mei, 2024

Max Verstappen schreef gisteren de Grand Prix van Emilia-Romagna op zijn naam. De Nederlander vocht in de slotfase een spannend duel uit met Lando Norris, maar hij kwam toch als winnaar uit de bus. McLaren-teambaas Andrea Stella was ook onder de indruk van Verstappen.

Verstappen gesloopt: "Misschien neem ik pijnstillers"

maandag, 20 mei, 2024

Max Verstappen moest er flink voor vechten, maar afgelopen weekend schreef hij toch de Grand Prix van Emilia-Romagna op zijn naam. Verstappen had het zwaar, zo liet hij na afloop weten. Hij stelde dat hij gesloopt was en dat hij een paar pijnstillers ging innemen.