Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 17th, 2024

Vasseur wil niets zeggen over mogelijke komst Newey

vrijdag, 17 mei, 2024

Het gonst al weken van de geruchten over Adrian Newey. Eerder deze maand werd bekend dat hij Red Bull Racing gaat verlaten, en sindsdien wordt hij veelvuldig in verband gebracht met het team van Ferrari. Teambaas Frédéric Vasseur wil daar nog helemaal niets over zeggen.

Russell jubelt: "Lijkt erop dat we competitief zijn"

vrijdag, 17 mei, 2024

Het team van Mercedes kende een positieve vrijdag in Imola. De coureurs leken zich goed te voelen in de auto, de tijden zagen er aardig uit, en de updates leken te werken. George Russell is tevreden en hij stelt dat Mercedes er redelijk competitief uitzag in de trainingen.

Hamilton biedt excuses aan na momentje met Verstappen

vrijdag, 17 mei, 2024

Lewis Hamilton kende een goede vrijdag in Imola. De Britse Mercedes-coureur sloot de dag af met een vierde plaats in de tweede vrije training. In die training reed hij bijna tegen Max Verstappen aan, en daar bood hij na afloop gewoon zijn excuses voor aan.

Perez ontloopt straf na opvallend moment met Leclerc

vrijdag, 17 mei, 2024

Sergio Perez moest in Imola even vrezen voor een straf na afloop van de tweede vrije training. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur moest zich samen met Charles Leclerc melden voor een incident aan het einde van de sessie. De stewards besloten uiteindelijk geen straf uit te delen.

Marko ziet alarmerende problemen: "Dat baart me zorgen"

vrijdag, 17 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een teleurstellende vrijdag in Imola. Max Verstappen en Sergio Perez konden niet meedoen in de strijd om de snelste tijden, en ook de pace viel tegen. Helmut Marko begint zich ondertussen een beetje zorgen te maken.

Perez en Leclerc naar de stewards na training-incident

vrijdag, 17 mei, 2024

Sergio Perez kende geen sterke vrijdag in Imola. De Mexicaan worstelde net als zijn teamgenoot Max Verstappen met de auto. Na de eerste training kreeg hij al een boete, en ook na afloop van de tweede vrije training moet hij zich melden bij de stewards voor een incident met Charles Leclerc.

Frustratie bij Verstappen: "Voelde me niet comfortabel"

vrijdag, 17 mei, 2024

Max Verstappen kende een tegenvallende vrijdag in Imola. De Nederlandse regerend wereldkampioen worstelde met zijn auto, en hij kon zijn concurrenten niet echt bijhouden. Het zorgde voor frustratie bij Verstappen, die stelde dat hij zich niet comfortabel voelde in de auto.

Uitslag VT2 Emilia-Romagna: Leclerc weer snelste, frustratie bij Verstappen

vrijdag, 17 mei, 2024

De eerste dag van het raceweekend in Emilia-Romagna is alweer een feit. In de tweede vrije training werd de snelste tijd in Imola genoteerd door Charles Leclerc. Achter hem ging de tweede tijd naar Oscar Piastri, de top drie werd in deze sessie compleet gemaakt door Yuki Tsunoda.

Mercedes neemt afscheid van aerodynamisch kopstuk

vrijdag, 17 mei, 2024

Het team van Mercedes is niet bezig met de meest succesvolle periode uit hun bestaan. Op de baan vallen de resultaten enigszins tegen, en daarnaast gaat ook niet alles naar wens. In Imola werd duidelijk dat Mercedes afscheid heeft genomen van nog een technisch kopstuk.

Red Bull ontvangt flinke boete na eerste vrije training

vrijdag, 17 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing kende geen extreem sterke eerste vrije training in Imola. Max Verstappen en Sergio Perez hadden het lastig in hun RB20. De training kreeg nog een staartje voor Perez, want de stewards hebben hem een flinke boete gegeven.