Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 16th, 2024

Verstappen heeft geen rivaal nodig om het uitdagend te maken

donderdag, 16 mei, 2024

Max Verstappen gaat dit weekend in Imola op jacht naar de zege. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur wist twee weken geleden niet te winnen in Miami, dus hij aast op een nieuwe overwinning. Verstappen zelf stelt dat hij geen rivaal nodig heeft om het uitdagend te maken.

Verstappen in top 50 best verdienende sporters ter wereld

donderdag, 16 mei, 2024

Max Verstappen kent momenteel gouden tijden in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden. Ook naast de baan scoort Verstappen, want hij is opgenomen in de lijst van best verdienende sporters ter wereld.

Alonso wil dat Aston Martin op Red Bull gaat lijken in 2026

donderdag, 16 mei, 2024

Het team van Aston Martin barst van de ambities. De Britse renstal van de Canadese zakenman Lawrence Stroll wil gaan vechten met de topteams. Fernando Alonso stelt dat Aston Martin in 2026 het Red Bull Racing van 2022 moet gaan worden in de Formule 1.

Wat doet het weer in Imola?

donderdag, 16 mei, 2024

Dit weekend gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Grand Prix van Emilia-Romagna op het circuit van Imola. Het raceweekend werd vorige jaar last minute afgeblazen vanwege hevige regenval, en ook dit jaar kan er een druppel regen gaan vallen op het circuit.

Krack kan niets met Stroll-kritiek: "Nemen hem in bescherming"

donderdag, 16 mei, 2024

Lance Stroll blijft ook dit jaar weer ver achter op zijn Aston Martin-teamgenoot Fernando Alonso. De Canadees presteert niet extreem goed, en dat zorgt voor kritiek. Mike Krack kan niet zoveel met de kritiek, en hij stelt dat de Stroll achter de schermen een andere Stroll is dan in de media.

Bearman vindt niet dat hij recht heeft op Haas-zitje

donderdag, 16 mei, 2024

Oliver Bearman zit dit weekend weer achter het stuur van een Formule 1-wagen. De Brit rijdt de eerste vrije training voor het team van Haas. Bearman geldt als de favoriet voor een zitje bij Haas in 2025, maar hij stelt zelf dat hij daar zeker geen recht op heeft.

Newey hint op nieuw Formule 1-avontuur

donderdag, 16 mei, 2024

Eerder deze maand maakte Adrian Newey bekend dat hij gaat vertrekken bij het team van Red Bull Racing. Het is een flinke tegenslag voor Red Bull, maar ook een kans voor een mogelijke nieuwe werkgever. Newey geeft nu toe dat hij misschien weer een nieuwe uitdaging aan gaat.

Russell neemt prestigieuze Trofeo Bandini in ontvangst

donderdag, 16 mei, 2024

George Russell heeft de prestigieuze Trofeo Lorenzo Bandini in ontvangst genomen. Vlak voor de start van het raceweekend in Imola, nam Russell deze bijzondere prijs in ontvangst. Russell deed dat in stijl, hij bestuurde een honderdjarige Mercedes op de Italiaanse wegen. De Trofeo Lorenzo Bandini wordt sinds 1992 elk jaar uitgereikt aan een Formule 1-coureur. [...]

Hamilton kraakt banden van Pirelli: "Heel frustrerend"

donderdag, 16 mei, 2024

Lewis Hamilton is niet bezig met het beste seizoen uit zijn loopbaan. De Britse zevenvoudig wereldkampioen baalt van zijn resultaten, en hij zoekt naar de oorzaak hiervan. Hamilton stelt dat het bandenwindow momenteel veel te klein is, en dat zorgt voor frustratie.

Brundle legt enorme impact Newey uit

donderdag, 16 mei, 2024

Eerder deze maand werd bekend dat Adrian Newey het team van Red Bull Racing gaat verlaten. De Britse topontwerper speelde een belangrijke rol bij de successen van het team. Volgens Martin Brundle is de aanwezigheid van Newey enorm belangrijk voor een team.