Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 14th, 2024

Review: Zo krijgt de Mini Countryman (2024) verstokte benzinerijders in een EV

dinsdag, 14 mei, 2024

Zowel de benzineversie als de elektrische Mini Countryman komt in deze review aan bod. De versie met een stekker is extra aanlokkelijk, aangezien de verbrandingsmotor met mild hybrid-techniek niet helemaal aan onze verwachtingen voldoet.

Hill ziet snel McLaren: "Maar ze moeten wel Verstappen verslaan"

dinsdag, 14 mei, 2024

Het team van McLaren won anderhalve week geleden de Grand Prix van Miami. Lando Norris kwam op het circuit rondom het Hard Rock Stadium als eerste over de streep. Damon Hill denkt dat McLaren de strijd met Red Bull kan aangaan, maar dat ze het nog wel moeten opnemen tegen Max Verstappen.

Button waarschuwt Hamilton: "Bij Ferrari draait het om Ferrari"

dinsdag, 14 mei, 2024

Lewis Hamilton rijdt vanaf volgend jaar voor het team van Ferrari. De Britse zevenvoudig wereldkampioen verlaat na elf jaar het team van Mercedes. Jenson Button denkt dat Hamilton eventjes zal moeten wennen bij Ferrari, omdat de werkcultuur daar heel erg anders is.

‘Ferrari-updates functioneren zoals verwacht’

dinsdag, 14 mei, 2024

Het team van Ferrari staat aan de vooravond van een belangrijk raceweekend. In Imola verschijnt Ferrari voor het eerst aan de start met de zwaar geüpdatete SF-24. De verwachtingen zijn hoog, maar het lijkt er op dat Ferrari probeert om met beide voeten op de grond te blijven staan.

Russell baalt: "Geen verrassing dat we op deze positie staan"

dinsdag, 14 mei, 2024

Het team van Mercedes is op een rampzalige wijze aan het nieuwe seizoen begonnen. De Duitse renstal blijft ver achter op Red Bull Racing en Ferrari, en dat doet ze pijn. Volgens George Russell is het niet vreemd dat zijn team nu rondrijdt op deze tegenvallende positie.

Porsche sluit Le Mans-kans Vettel nog niet achter

dinsdag, 14 mei, 2024

Sebastian Vettel kan nog altijd zijn comeback maken in de autosport. De Duitse viervoudig wereldkampioen Formule 1 testte eerder dit jaar een Hypercar van Porsche, maar hij staat nog niet op de deelnemerslijst voor de 24 uur van Le Mans. Bij Porsche sluiten ze dat in de toekomst niet uit.

Magnussen aast op nieuwe Haas-deal

dinsdag, 14 mei, 2024

Kevin Magnussen kent nog geen spetterend seizoen in de Formule 1. De Deense Haas-coureur heeft tot nu toe één WK-punt gescoord, en hij is vaak langzamer dan zijn teamgenoot Nico Hülkenberg. Magnussen beschikt over een aflopend contract, maar hij wil niets liever dan een nieuwe deal tekenen.

‘Newey in vergevorderde gesprekken met Ferrari’

dinsdag, 14 mei, 2024

Adrian Newey maakte eerder deze maand bekend dat hij gaat vertrekken bij Red Bull Racing. De Britse topontwerper wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar een andere renstal. Het lijkt er nu op dat hij in vergevorderde gesprekken met Ferrari is.

Viaplay-CEO trots: "Denk dat totaalpakket aantrekkelijk was voor F1"

dinsdag, 14 mei, 2024

Enkele weken geleden werd bekend dat de Formule 1 in Nederland ook in de komende jaren bij Viaplay te zien is. De van oorsprong Scandinavische streamingdienst verlengde het contract na maanden van speculatie. CEO Roger Lodewick stelt dat het totaalpakket de FOM over de streep heeft getrokken.

Verstappen wil winnen: "Liefst met twintig seconden voorsprong"

dinsdag, 14 mei, 2024

Max Verstappen aast dit jaar op zijn vierde wereldtitel op rij. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur is in ieder geval goed aan het seizoen begonnen, want hij won al vier Grands Prix. Verstappen geniet van zijn zegetocht, hij wil het liefst met een voorsprong van twintig seconden winnen.