Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 12th, 2024

Sargeant negeert Antonelli-geruchten

zondag, 12 mei, 2024

Logan Sargeant is niet bepaald op een sterke manier aan het seizoen begonnen. De Amerikaan las in de media zelfs dat hij later dit jaar kan worden vervangen door Andrea Kimi Antonelli. Sargeant stelt dat hij zich niet zo bezighoudt met deze geruchten.

Norris vol vertrouwen: "Zei begin dit jaar dat we konden winnen"

zondag, 12 mei, 2024

Lando Norris won afgelopen weekend in Miami zijn eerste Grand Prix. De Britse McLaren-coureur moest er lang op wachten, maar het is hem eindelijk gelukt. Aan begin van het jaar riep Norris al dat het mogelijk was, en hij is blij dat hij zijn criticasters nu de mond heeft kunnen snoeren.

Vasseur ziet regelwijziging niet zitten: "Stewards hebben juiste tools"

zondag, 12 mei, 2024

Het ging afgelopen weekend in Miami veelvuldig over de manier van straffen uitdelen. Kevin Magnussen ontving veel tijdstraffen en strafpunten, waardoor hij nu op de rand van een schorsing staat. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur vindt het niet nodig om de regels te gaan aanpassen.

Marko schrok van Perez: "In godsnaam!"

zondag, 12 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing gold vorige week in Miami als de grote favoriet voor de zege. Max Verstappen vertrok vanaf de pole position, maar hij kwam achter Lando Norris als tweede over de streep. Het had anders kunnen aflopen, en Helmut Marko wijst naar de opvallende actie van Sergio Perez bij de start.

Prachtig eerbetoon voor Senna in Monaco

zondag, 12 mei, 2024

Het is dit jaar dertig jaar geleden dat Ayrton Senna overleed bij een ongeval op het circuit van Imola. Er worden deze dagen veel eerbetonen gehouden voor de legendarische Senna. Ook tijdens de Historische Grand Prix van Monaco werd er gisteren op een bijzondere manier stilgestaan bij Senna. In Monaco wordt dit weekend de traditionele [...]

Sainz trots op Norris: "We zijn allemaal blij voor hem"

zondag, 12 mei, 2024

Lando Norris won vorige week in Miami zijn eerste Grand Prix. De Britse McLaren-coureur maakte veel indruk, en hij ontving een grote hoeveelheid complimenten. Zijn voormalig teamgenoot en goede vriend Carlos Sainz stelt dat Norris het verdiende om te winnen.

Brown duidelijk: "Max wint de titel niet in een andere auto"

zondag, 12 mei, 2024

Max Verstappen is momenteel oppermachtig in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur won vier van de eerste zes races, en hij gaat met een ruime voorsprong aan de leiding in het wereldkampioenschap. Zak Brown is onder de indruk, maar hij denkt dat Verstappen niet zou winnen in een andere auto.