Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 11th, 2024

Vowles bereidt zich voor op Goodwood-run

zaterdag, 11 mei, 2024

Het team van Williams kondigde eerder dit jaar aan dat ze iets speciaals in petto hebben voor het Goodwood Festival of Speed. De Britse renstal zal niet alleen Logan Sargeant en Alexander Albon de heuvel opsturen, ook Lia Block en teambaas James Vowles komen in actie. Vowles heeft nu een stap gezet in zijn voorbereiding. [...]

Marko ontkent Ricciardo-geruchten: "Onzin!"

zaterdag, 11 mei, 2024

Daniel Ricciardo is niet op de beste manier aan het nieuwe seizoen begonnen. De Australische Visa Cash App RB-coureur deed het goed in de sprintrace in Miami, maar in de race ging het wat minder. Helmut Marko laat weten dat het onzin is dat Ricciardo in Imola wordt vervangen.

Sainz senior tekent contract bij Ford

zaterdag, 11 mei, 2024

De vader van Ferrari-coureur Carlos Sainz gaat een nieuw avontuur aan. Carlos Sainz senior is een legende in de rallyracerij, en hij heeft nu een nieuwe grote deal getekend. De Spanjaard gaat namelijk de Dakar Rally voor het team van Ford, dat een nieuwe wagen aan het bouwen is.

Audi wil gaan jagen op successen

zaterdag, 11 mei, 2024

Audi is momenteel hard bezig met de voorbereidingen voor hun Formule 1-project. De Duitse autobouwer neemt vanaf 2026 het team van Sauber over, en ze barsten van de ambities. De topman van Audi geeft namelijk aan dat ze willen gaan jagen op successen.

Brown wil vaker winnen: "Red Bull is te verslaan"

zaterdag, 11 mei, 2024

Het team van McLaren beleeft mooie dagen. Vorige week wonnen ze met Lando Norris de Grand Prix van Miami, en dat geeft de burger moed. CEO Zak Brown heeft veel zelfvertrouwen en hij stelt dat zijn team nu vaker voor de overwinningen kan gaan vechten.

Marko duidelijk: "Max wil rijden waar hij de beste kansen heeft"

zaterdag, 11 mei, 2024

In de afgelopen weken gingen er veel geruchten rond over de toekomst van Max Verstappen. De regerend wereldkampioen werd zelfs in verband gebracht met een overstap naar Mercedes. Helmut Marko verwacht niet dat Verstappen Red Bull Racing gaat verlaten, hij stelt dat de Nederlander een snelle auto wil hebben.

Norris denkt dat relatie met Verstappen gaat veranderen

zaterdag, 11 mei, 2024

Lando Norris won afgelopen weekend zijn eerste Grand Prix. In Miami wist hij Max Verstappen achter zich te houden, en dat was knap. De twee coureurs kunnen het zeer goed met elkaar vinden, maar Norris denkt dat de relatie wel kan gaan veranderen als ze meer gaan strijden.

Gasly eert Senna in Imola met prachtig helmdesign

zaterdag, 11 mei, 2024

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Emilia-Romagna op het programma. De race wordt verreden op het circuit van Imola, en aangezien het dit jaar dertig jaar geleden is sinds de dood van Ayrton Senna, zullen er veel eerbetonen te zien zijn. Pierre Gasly zal gaan rijden met een prachtige helm.

Marko wil dat rust terugkeert bij Red Bull

zaterdag, 11 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing beleeft momenteel een onrustige periode. Op de baan gaat het naar wens, maar daar buiten rommelt het. Vorige week werd duidelijk dat Adrian Newey gaat vertrekken, en dat is een flinke tegenslag voor het team. Volgens Helmut Marko is het nu belangrijk om de rust terug te vinden.

Flinke kritiek voor Mercedes: "Verkeerde keuzes gemaakt"

zaterdag, 11 mei, 2024

Het team van Mercedes is ook dit jaar weer op een teleurstellende wijze aan het seizoen begonnen. De Duitse renstal wilde Red Bull Racing uitdagen, maar dat is ze nog niet gelukt. Volgens Paddy Lowe heeft Mercedes simpelweg de verkeerde keuzes gemaakt.