Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for mei 10th, 2024

Marko kondigt updates aan: "Verwacht ik veel van"

vrijdag, 10 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing wordt nog altijd gezien als de koploper in de Formule 1. Afgelopen weekend werden ze in Miami echter verslagen door McLaren-coureur Lando Norris. Helmut Marko maakt zich geen zorgen, en hij verklapt dat er belangrijke updates aankomen in Imola.

Mercedes verklaart rampzalige kwalificatie Hamilton

vrijdag, 10 mei, 2024

Het team van Mercedes kende in Miami weer een weekend met veel ups en downs. Het resultaat van Lewis Hamilton in de kwalificatie zorgde voor teleurstelling. Andrew Shovlin legt nu uit waarom Hamilton ineens enorm terugviel in het derde gedeelte van de kwalificatie.

Vasseur ziet kansen: "Red Bull in minder comfortabele positie"

vrijdag, 10 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing is sterk aan het huidige seizoen begonnen. De Oostenrijkse renstal wist met Max Verstappen vier races te winnen, maar ze werden afgelopen weekend wel verslagen door Lando Norris. Frédéric Vasseur stelt dat Red Bull nog steeds sterk is, maar dat ze zich niet meer in zo'n comfortabele positie bevinden [...]

VCARB trots op Ricciardo: "Zat eraan te komen"

vrijdag, 10 mei, 2024

Daniel Ricciardo kende in Miami een raceweekend met twee gezichten. In de race reed hij geen deuk in een pakje boter, terwijl hij in de sprintrace schitterde als vanouds. Visa Cash App RB-teambaas Laurent Mekies is trots op het resultaat van Ricciardo in de sprintrace en hij stelt dat dit eraan zat te komen.

Hülkenberg pakt pijnlijk Formule 1-record

vrijdag, 10 mei, 2024

Nico Hülkenberg kwam afgelopen weekend in Miami als elfde over de streep. De Duitse Haas-coureur liep net een WK-puntje mis, maar hij pakte wel een ander negatief record. Hij is nu namelijk de coureur met de meeste Grands Prix zonder zege in de Formule 1.

‘Mick Schumacher mogelijk in beeld bij Alpine’

vrijdag, 10 mei, 2024

Mick Schumacher droomt nog altijd van een terugkeer in de Formule 1. De Duitser fungeert momenteel als reservecoureur van Mercedes, maar de kans is vrijwel nul dat hij daar een kans gaat krijgen. Het lijkt er nu op dat het team van Alpine tot de mogelijkheden kan behoren.

Ferrari toont nieuwe updates tijdens filmdag

vrijdag, 10 mei, 2024

Het team van Ferrari werkt vandaag een filmdag af op het circuit van Fiorano. Deze filmdag is belangrijk, omdat het team voor het eerst kan rijden met de nieuwe updates. Vanochtend stuurde Charles Leclerc de geüpdatete SF-24 voor het eerst de baan op en er vielen de nodige dingen op.

Problemen bij Red Bull: "Kalmte is verdwenen"

vrijdag, 10 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing is ook dit jaar weer zeer sterk in de Formule 1. Ze werden afgelopen weekend in Miami verslagen door Lando Norris, maar de Oostenrijkse renstal lijkt nog steeds zeer sterk te zijn. Volgens Giancarlo Minardi heeft Red Bull een probleem, omdat ze de kalmte zijn verloren.

Red Bull-kopstuk verwacht successen in 2026

vrijdag, 10 mei, 2024

Het team van Red Bull Racing is dit jaar nog ijzersterk in de Formule 1. Max Verstappen won vier van de eerste zes races, en hij gaat aan de leiding in het wereldkampioenschap. In 2026 gaan er nieuwe reglementen geleden in de Formule 1, maar volgens Oliver Mintzlaff kan Red Bull dan ook heersen.

Marko ziet meerdere aanleidingen voor Newey-exit

vrijdag, 10 mei, 2024

Het is geen geheim meer dat Adrian Newey gaat vertrekken bij Red Bull Racing. De Oostenrijkse renstal bevestigde het nieuws vorige week, en sindsdien gaat het veelvuldig over Newey. Volgens Helmut Marko was het voor niemand een verrassing, en hij hint op Ferrari als nieuwe werkgever voor Newey.