Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 28th, 2023

Flinke kritiek voor Wolff: "Jij bent de teambaas!"

donderdag, 28 december, 2023

Het team van Mercedes kende dit jaar een tegenvallend seizoen in de Formule 1. De Duitse renstal wist geen race te winnen en ze presteerden zeer wisselvallig. Ze werden nog wel tweede in het constructeurskampioenschap, maar dat was slechts een doekje voor het bloeden. Eddie Jordan is vooral zeer kritisch op Toto Wolff.

Verstappen waarschuwt concurrentie: "RB20 ziet er interessant uit"

donderdag, 28 december, 2023

Max Verstappen verschijnt in 2024 aan de start als de regerend wereldkampioen. De Nederlander pakte dit jaar met speels gemak zijn derde wereldtitel in de Formule 1. Verstappen heeft veel vertrouwen voor het aankomende seizoen, zijn eerste indrukken van de RB20 zijn goed.

De Formule 1-coureurs van 2023: Lando Norris, schitterend

donderdag, 28 december, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er alweer een aantal weken op. Terwijl het jaar op zijn einde loopt, zijn de teams allang bezig met het nieuwe seizoen. GPToday.net kijkt nog één keer naar de prestaties van de coureurs in 2023. Vandaag in deel zeventien: Lando Norris, alleen een zege ontbreekt nog.

Formule 1-coureurs wijzen Verstappen aan als beste

donderdag, 28 december, 2023

Max Verstappen kende dit jaar een extreem sterk seizoen in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur won een recordaantal van negentien Grands Prix en hij werd voor de derde keer wereldkampioen. Zijn collega's hebben hem verkozen tot de beste coureur van het seizoen.

Verkeersboetes 2024: deze bedragen ga je betalen

donderdag, 28 december, 2023

We geven je een overzicht van de verkeersboetes 2024 en vertellen je hoe hoog het boetebedrag is. Hou je vast, want de verkeersboetes 2024 vallen een stuk hoger uit dan een jaar eerder.

Bottas wil in 2024 deelnemen aan nog een kampioenschap

donderdag, 28 december, 2023

Het aankomende Formule 1-seizoen wordt zwaar voor de teams en de coureurs. Er staat een recordaantal raceweekenden op het programma en er wordt een enorme werkdruk verwacht. Toch heeft Valtteri Bottas het plan om te gaan deelnemen aan nog een wereldkampioenschap.

Brown denkt dat de Formule 1 op de IndyCars gaat lijken

donderdag, 28 december, 2023

Het team van Red Bull Racing had dit seizoen een enorme voorsprong op de concurrentie. Terwijl de Red Bulls wegreden bij de rest, vochten de overige coureurs spannende duels uit. Zak Brown is daar tevreden over, hij denkt dat de Formule 1 op dit gebied op de IndyCars gaat lijken.

Ralf Schumacher vraagt om privacy voor broer Michael

donderdag, 28 december, 2023

Het is deze week precies tien jaar geleden dat Michael Schumacher zwaargewond raakte bij een ski-ongeval. Hoe het momenteel gaat met de zevenvoudig wereldkampioen, is onbekend. Zijn broer Ralf Schumacher mist hem en hij roept iedereen op om de familie met rust te laten.

Striptease Lancia Ypsilon nadert hoogtepunt

donderdag, 28 december, 2023

Lange tijd leek Lancia ten dode opgeschreven, maar in 2024 wordt het illustere Italiaanse merk nieuw leven ingeblazen. Dan verrijst de gloednieuwe Lancia Ypsilon. Hoe de auto eruit gaat zien, wordt steeds duidelijker

Verstappen ziet verbeterpunten bij Red Bull

donderdag, 28 december, 2023

Max Verstappen kende dit jaar een recordbrekend seizoen in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur werd met speels gemak voor de derde keer wereldkampioen. Red Bull was oppermachtig, maar toch ziet Verstappen nog wel verbeterpunten voor het komende seizoen.