Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 27th, 2023

Wolff aast op meer Mercedes-successen

woensdag, 27 december, 2023

Het team van Mercedes werd dit jaar tweede in het constructeurskampioenschap. Ze wisten geen race te winnen en de resultaten vielen ietwat tegen. Bij teambaas Toto Wolff brandt het heilige vuur nog steeds, hij aast op meer successen in de komende jaren.

De Formule 1-coureurs van 2023: George Russell, verslagen

woensdag, 27 december, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er alweer een aantal weken op. Terwijl het jaar op zijn einde loopt, zijn de teams allang bezig met het nieuwe seizoen. GPToday.net kijkt nog één keer naar de prestaties van de coureurs in 2023. Vandaag in deel vijftien: George Russell, verslagen.

Verstappen geniet van GT3-meters: "Ben dan meer ontspannen"

woensdag, 27 december, 2023

Veel coureurs mijden in hun vakantie het circuit. Max Verstappen doet dat juist niet, de Nederlandse wereldkampioen is zelfs veelvuldig op de baan te vinden. Hij rijdt dan bijvoorbeeld in een GT3, hij geeft aan dat hij enorm geniet van deze testdagen met vrienden en familie.

‘McLaren en Mercedes onthullen nieuwe auto op Valentijnsdag’

woensdag, 27 december, 2023

Steeds meer teams delen informatie over het aankomende Formule 1-seizoen. Het belangrijkste is immers de nieuwe wagen voor het aanstaande seizoen. Naar verluidt hebben de teams van McLaren en Mercedes nu voor dezelfde datum gekozen om hun nieuwe bolide met de rest van de wereld te delen.

Deze 10 automodellen kun je vanaf 2024 niet meer kopen

woensdag, 27 december, 2023

In 2024 verschijnen veel nieuwe automodellen in de showroom. Maar er zijn ook auto’s die je hier niet meer vindt. De volgende 10 automodellen verdwijnen in 2024 van de markt óf zijn al verdwenen en kun je dus nieuw niet meer kopen.

Perez presenteert line-up voor eigen raceteam

woensdag, 27 december, 2023

Red Bull Racing-coureur Sergio Perez is aankomend jaar ook teambaas. De Mexicaan heeft zijn naam verbonden aan een team in de E1 Series. In deze opvallende powerboatklasse zal Perez één van de blikvangers zijn. De line-up van zijn team is nu wereldkundig gemaakt. De E1 Series is een klasse voor elektrische powerboats. Ze zullen in [...]

Steiner wil dat FIA en FOM band verbeteren

woensdag, 27 december, 2023

In het afgelopen Formule 1-seizoen ontstond er enige onenigheid tussen de FIA en de FOM. Meerdere zaken zorgden voor een ijzige sfeer. Haas-teambaas Günther Steiner is hier niet blij mee, hij stelt dat de twee organisaties snel met elkaar om tafel moeten gaan.

‘Ferrari zet belangrijke stap met 2026-krachtbron’

woensdag, 27 december, 2023

Alle Formule 1-teams zijn momenteel hard bezig met de voorbereidingen voor het aankomende seizoen. Toch wordt er in de fabrieken al veel verder naar voren gekeken. Het lijkt er namelijk op dat het team van Ferrari goede stappen heeft gezet voor het seizoen 2026.

Top 10 – De populairste private leaseauto’s van 2023

woensdag, 27 december, 2023

Dit jaar zijn we begonnen met de private lease vergelijker, waarop je de beste aanbiedingen voor private lease auto’s kan vinden. Deze manier van autorijden wordt steeds populairder, maar wat zijn de favoriete private leaseauto’s? Wij zetten de top 10 private leaseauto’s uit onze vergelijker op een rijtje. We zien een aantal betaalbare nieuwelingen, maar [...]

Jos Verstappen geniet van rallyavontuur: "Heb liever dat Max wint"

woensdag, 27 december, 2023

Max Verstappen was dit jaar niet de enige actieve coureur in zijn familie. Zijn vader Jos reed dit jaar weer een aantal rally's. De voormalig Formule 1-coureur geniet hier intens van, maar hij geeft wel eerlijk toe dat hij zijn zoon veel liever ziet winnen dan dat hij zelf wint.