Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 24th, 2023

Ontwikkeling nieuwe F2-wagen gaat crescendo

zondag, 24 december, 2023

In 2024 heeft de Formule 2 nieuwe wagens. Meerdere tests om de bolides klaar te stomen zijn al achter de rug. In Bahrein op het Sakhir International Circuit werd de bolide verder ontwikkeld in een vierdaagse test. F2 adjunct-technisch directeur Pierre-Alain Michot legde uit wat de test inhield.

Video: Close finish tussen Rosberg en De Angelis op pijlsnel Spielberg -1982

zondag, 24 december, 2023

De Grand Prix van Oostenrijk in 1982 eindigde met een waanzinnige ontknoping om de zege. Italiaan Elio de Angelis reed in de laatste ronde aan de leiding op de oude – en veel snellere - versie van de Red Bull Ring. Maar de overwinning was nog niet in kannen en kruiken met een ontketende Keke Rosberg, vader [...]

Russell zag onverklaarbare verschillen met Hamilton

zondag, 24 december, 2023

Mercedes-coureur George Russell is verbaasd over de grote verschillen in snelheid tussen Lewis Hamilton en hemzelf gedurende de raceweekenden, zowel in zijn voor -en nadeel. "Het is zeker iets dat we hebben opgemerkt”, zei de Brit, opgetekend door SilverArrows.Net.

Tost snapt Red Bull-hiërarchie: "Belangrijk om vrede te bewaren"

zondag, 24 december, 2023

Max Verstappen werd dit jaar weer wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur kende een geweldig seizoen waarin hij zelfs zijn teamgenoot naar huis reed. Het interne Red Bull-duel was niet spannend en volgens Franz Tost maakt dit ook niet uit.

De Formule 1-coureurs van 2023: Yuki Tsunoda, zeker niet slecht

zondag, 24 december, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er alweer een aantal weken op. Terwijl het jaar op zijn einde loopt, zijn de teams allang bezig met het nieuwe seizoen. GPToday.net kijkt nog één keer naar de prestaties van de coureurs in 2023. Vandaag in deel negen: Yuki Tsunoda, zeker niet slecht.

Vasseur: "We hebben gelijke behandeling coureurs"

zondag, 24 december, 2023

Ferrari-teambaas Frederic Vasseur benadrukt dat zijn coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz een gelijke behandeling krijgen. "We hebben dit seizoen laten zien dat we meer dan gelijke behandeling tussen de coureurs hebben", zei de Fransman, opgetekend door FerrariNews.

‘Ontevreden sportief directeur vertrekt bij FIA’

zondag, 24 december, 2023

Het lijkt er op dat de onrust bij de FIA blijft aanhouden. De autosportfederatie zorgde dit jaar voor een aantal relletjes en er leek soms wat frictie te zijn. Nu lijkt het er op dat een belangrijk kopstuk is vertrokken bij de autosportfederatie. Het gaat hier om Steve Nielsen.

Waarom de Hyundai Ioniq 6 onze Auto van het jaar 2023 is

zondag, 24 december, 2023

Na lang wikken en wegen hebben we bij autoreview.nl onze nieuwe Auto van het jaar 2023 gekozen. De auto die er met deze titel vandoor gaat, is de Hyundai Ioniq 6! In meerdere berichten die aankomende week online komen, leggen we je haarfijn uit waarom de Hyundai Ioniq 6 onze topfavoriet is.