Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 23rd, 2023

Verstappen lacht om Vegas-feestje: "Er was niemand!"

zaterdag, 23 december, 2023

Max Verstappen schreef dit jaar de teruggekeerde Grand Prix van Las Vegas op zijn naam. Op het veelbesproken circuit in de binnenstad van de gokstad liet Verstappen weer eens zien wat hij in huis had. Na afloop vierde hij een opvallend feestje waar hij nu wel op kan lachen.

Video: Red Bull-coureurs raden er op los

zaterdag, 23 december, 2023

Het team van Red Bull Racing heeft Max Verstappen en Sergio Perez weer opgeroepen voor een opvallend video-idee. De twee kregen een IPad in hun handen gedrukt en ze moesten raden welke Tweets waren verstuurd door welke coureurs. Ze hebben dit al eerder gedaan, maar ze waren er nog niet helemaal beter in geworden.

Domenicali zet Italiaanse Grands Prix onder druk

zaterdag, 23 december, 2023

In Italië worden er volgend seizoen twee Grands Prix verreden. De races in Monza en Imola zijn zeer populair bij de fans, maar ze zijn wel flink verouderd. De contractonderhandelingen zijn in volle gang, maar volgens Stefano Domenicali moet er wel snel iets gaan gebeuren.

Alfa Romeo wilde geen titelsponsor van Haas worden

zaterdag, 23 december, 2023

Alfa Romeo neemt eind dit jaar afscheid als titelsponsor van het team van Sauber. De Italiaanse autofabrikant neemt voorlopig afscheid van de Formule 1 en ze gaan zich focussen op andere projecten. Er gingen eventjes geruchten rond over een deal met Haas, maar die gesprekken werden door Alfa Romeo afgekapt.

De Formule 1-coureurs van 2023: Valtteri Bottas, kleurrijk naast de baan

zaterdag, 23 december, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er alweer een aantal weken op. Terwijl het jaar op zijn einde loopt, zijn de teams allang bezig met het nieuwe seizoen. GPToday.net kijkt nog één keer naar de prestaties van de coureurs in 2023. Vandaag in deel acht: Valtteri Bottas, kleurrijk naast de baan.

Verstappen wil Mugello terug op F1-kalender

zaterdag, 23 december, 2023

De huidige Formule 1-kalender is overvol. In de afgelopen jaren zijn er zeer veel Grands Prix bijgekomen en daar is niet iedereen blij mee. Max Verstappen is geen fan van de groeiende kalender, maar hij heeft wel een circuit op het oog waar hij graag weer zou willen rijden.

FIA-president sneert naar teams over tweede titel Verstappen

zaterdag, 23 december, 2023

Max Verstappen werd dit jaar voor het derde seizoen op rij wereldkampioen. Ditmaal werd hij wereldkampioen in de sprintrace in Qatar. Verstappen pakte zijn titel dus weer niet op een normale manier. FIA-president Mohammed Ben Sulayem baalt hiervan, hij zit nog steeds in zijn maag met Verstappens titelrace in 2022.

Newey is Ecclestone eeuwig dankbaar: "Ik was er niet goed aan toe"

zaterdag, 23 december, 2023

Adrian Newey speelt een belangrijke rol bij de successen van Red Bull Racing. De Britse topontwerper stond aan de wieg van de wereldtitels van Red Bull, maar in 2021 was hij geruime tijd uit de running. Hij raakte zwaargewond bij een fietsongeval en hij is Bernie Ecclestone nog altijd dankbaar voor zijn hulp.

‘Verstappen was woedend na zege Perez in Bakoe’

zaterdag, 23 december, 2023

Max Verstappen was dit jaar bijna onverslaanbaar in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur won slechts drie Grands Prix niet en hij werd met overmacht wereldkampioen. Karun Chandhok onthult dat Verstappen het niet zo leuk vond dat hij vroeg in het seizoen werd verslagen door Sergio Perez.

Williams en Sauber onthullen nieuwe auto op 5 februari

zaterdag, 23 december, 2023

In navolging van het team van Ferrari hebben ook de teams van Williams en Sauber bekend gemaakt wanneer ze het doek trekken van hun nieuwe bolide. De twee teams maakten het nieuws gisteravond rondom hetzelfde tijdstip bekend, opvallend genoeg kiezen ze allebei ook voor dezelfde datum. Williams en Sauber trekken allebei op 5 februari het [...]