Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 20th, 2023

Verstappen ook niet verkozen tot Sportman van het Jaar

woensdag, 20 december, 2023

 

Groot compliment voor Verstappen: "Eén van de beste allertijden"

woensdag, 20 december, 2023

Max Verstappen maakte ook dit jaar weer veel indruk in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur werd voor het derde seizoen op rij wereldkampioen en hij ontving veel lof. Volgens sommigen is hij één van de beste coureurs ooit, Jody Scheckter is het daarmee eens.

Horner ziet Ricciardo als optie voor 2025

woensdag, 20 december, 2023

Het is nog onduidelijk hoe de line-up van Red Bull Racing er uit ziet in 2025. De Oostenrijkse renstal kan rekenen op de diensten van Max Verstappen, maar wie zijn teamgenoot wordt is nog onduidelijk. Teambaas Christian Horner wijst nadrukkelijk ook naar Daniel Ricciardo.

Nio-rijders gaan betalen voor batterijwissels: 1 euro goedkoper dan tanken

woensdag, 20 december, 2023

Op dit moment kunnen Nio-rijders hun lege batterij gratis swappen voor een volle bij elk batterijwisselstation. Maar op 1 april 2024 gaat dat veranderen. Deze prijs rekent Nio straks voor een volle batterij.

De Formule 1-coureurs van 2023: Guanyu Zhou, stilstand

woensdag, 20 december, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er alweer een aantal weken op. Terwijl het jaar op zijn einde loopt, zijn de teams allang bezig met het nieuwe seizoen. GPToday.net kijkt nog één keer naar de prestaties van de coureurs in 2023. Vandaag in deel vijf: Guanyu Zhou, die nog steeds stilstaat.

Alonso werkt testdag af in een kart

woensdag, 20 december, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er op en dat betekent dat de coureurs zich bezig kunnen houden met andere zaken. Veel van hen vieren vakantie, maar een enkeling steekt zijn liefde voor de racerij niet onder stoelen of banken. Fernando Alonso heeft er alweer een bijzondere testdag opzitten.

Bearman maakt top line-up Prema compleet

woensdag, 20 december, 2023

Het Formule 1-veld is al een tijdje bekend, maar in de Formule 2 ligt nog niet alles vast. Het startveld voor de hoogste opstapklasse van de autosport krijgt echter steeds meer vorm. Het team van Prema heeft nu hun tweede coureur bevestigd en ze beschikken over een geweldige line-up. De Italiaanse renstal legde eerder al [...]

Sauber komt met mysterieus statement over teamnaam

woensdag, 20 december, 2023

Het is geen geheim dat het team van Alfa Romeo volgend jaar onder een andere naam op de grid staat. Het was de verwachting dat de naam Sauber zou terugkeren, maar dat heeft een twist gekregen. Het team hint op sociale media op nog een verregaande verandering aan de identiteit. Uit de inschrijflijst van de [...]

Szafnauer onthult: Alpine stapte expres niet naar rechter in Piastri-zaak

woensdag, 20 december, 2023

Oscar Piastri maakte dit jaar namens het team van McLaren zijn debuut in de Formule 1. De jonge Australiër moest vechten voor dit stoeltje, want Alpine vond ook dat ze hem hadden vastgelegd. Otmar Szafnauer onthult nu dat ze de zaak expres niet voor de rechter hebben laten komen.

Gaat Verstappen ooit weg bij Red Bull? "We zijn loyale mensen"

woensdag, 20 december, 2023

Max Verstappen is al zijn volledige Formule 1-loopbaan verbonden aan Red Bull. De Nederlander werd door de Oostenrijkers richting de de sport geholpen. Als het aan Jos Verstappen ligt gaat zijn zoon nooit meer weg bij de Red Bull-familie, hij kan er zijn loopbaan gaan afsluiten.