Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 18th, 2023

Mercedes verraste Horner: "Dat concept was duidelijk gefaald"

maandag, 18 december, 2023

Het team van Red Bull Racing was dit jaar enorm sterk in de Formule 1. Ze waren haast onverslaanbaar en Ferrari en Mercedes konden amper in de buurt komen. Red Bull-teambaas Christian Horner was verbaasd dat Mercedes weer koos voor hetzelfde concept als in 2022.

‘Verstappen verdient megabedrag met Red Bull-successen’

maandag, 18 december, 2023

Max Verstappen kende dit jaar een geweldig seizoen in de Formule 1. De Nederlander werd met speels gemak voor het derde jaar op rij wereldkampioen. Verstappen pakte een recordaantal punten en het lijkt er op dat hij ook een reusachtig bedrag heeft mogen bijschrijven op zijn bankrekening.

De Formule 1-coureurs van 2023: Liam Lawson, de grote invalheld

maandag, 18 december, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er alweer een aantal weken op. Terwijl het jaar op zijn einde loopt, zijn de teams allang bezig met het nieuwe seizoen. GPToday.net kijkt nog één keer naar de prestaties van de coureurs in 2023. Vandaag in deel drie: Liam Lawson, de grote invalheld.

Duits onderzoek: EV pas milieuvriendelijker dan verbrandingsmotor na 90.000 km

maandag, 18 december, 2023

Elektrische auto’s zijn een milieuvriendelijk alternatief voor auto’s met een verbrandingsmotor, maar wel na een bepaald aantal kilometers. Volgens een Duits onderzoek ligt het omslagpunt pas bij 90.000 kilometer.

Van Amersfoort Racing contracteer Flörsch voor 2024

maandag, 18 december, 2023

Ook volgend jaar zal er weer een vrouwelijke coureur aan de start verschijnen in de Formule 3. In de opstapklasse zal Sophia Flörsch namelijk weer in actie gaan komen. Dit jaar reed het Duitse talent ook al in de klasse, nu gaat ze echter rijden voor een Nederlands team.

Qatar Airways titelsponsor van dubbel zoveel races in 2024

maandag, 18 december, 2023

In de Formule 1 is het gebruikelijk dat hoofdsponsors tijdens een seizoen ook de titelsponsor zijn van een aantal Grands Prix. Qatar Airways is sinds kort ook verbonden aan de sport en volgend jaar zijn de titelsponsor van dubbel zoveel races als ze dit jaar waren. Luchtvaartbedrijf Qatar Airways was dit seizoen de titelsponsor van [...]

‘Domenicali voert gesprekken over mogelijke race in New York’

maandag, 18 december, 2023

De populariteit van de Formule 1 is in de Verenigde Staten flink gegroeid. De sport plukte daar de vruchten van en dit jaar werden er zelfs drie Grands Prix verreden op Amerikaans grondgebied. Volgens een nieuw gerucht wordt er nu wederom gedacht aan een race in New York.

Aston Martin verwacht strenge FIA-controles voor Red Bull en AlphaTauri

maandag, 18 december, 2023

De teams van Red Bull Racing en AlphaTauri gaan volgend seizoen nauwer met elkaar samenwerken. Een aantal concurrenten maakt zich hier flinke zorgen over. Bij Aston Martin vertrouwt men echter op de FIA, ze gaan er namelijk van uit dat er strenge controles worden uitgevoerd.

Vasseur baalt van FIA-onderzoek naar Wolff: "Gênant voor de sport"

maandag, 18 december, 2023

Vlak voor het FIA-gala schrok de Formule 1-wereld wakker uit de winterslaap. De FIA opende namelijk kortstondig een onderzoek naar Mercedes-teambaas Toto Wolff en zijn vrouw Susie. Het was een bijzondere situatie en volgens Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur was het gênant voor de sport.

Waarom wij de Duitsers vanaf nu keihard uitlachen om hun EV-subsidie

maandag, 18 december, 2023

Sinds 2016 heeft Duitsland 10 miljard euro aan EV-subsidies uitgedeeld. Op het hoogtepunt kreeg je bij aankoop van een elektrische auto zelfs 9000 euro ondersteuning. Maar per direct krijgt de Duitse EV-koper nul, noppes, nada meer van de overheid. Dit is waarom.