Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 15th, 2023

Verstappen kan in 2024 bijzonder Hamilton-record breken

vrijdag, 15 december, 2023

Max Verstappen brak dit jaar een grote hoeveelheid records in de Formule 1. De Red Bull Racing-coureur kende een zeer sterk en stabiel seizoen en dat leverde hem een aantal mooie statistieken op. Als Verstappen in 2024 goed aan het seizoen begint, dan kan hij veel meer records gaan breken.

Leclerc onthult: "Hamilton zag waar de auto van Max beter is"

vrijdag, 15 december, 2023

Max Verstappen werd dit jaar met gemak wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlandse coureur verkeerde in bloedvorm, maar hij profiteerde ook van zijn ijzersterke Red Bull-bolide. Volgens Charles Leclerc zag Lewis Hamilton precies waarom de Red Bull zo goed was.

Top en flop – het goede en slechte autonieuws van week 50 (2023)

vrijdag, 15 december, 2023

Vrijdagmiddag, half vijf. Computer uit, de deur van je werkplek kan achter je dicht, het weekend is begonnen. Op Autoreview.nl blikken we terug op een week waarin er van alles gebeurt in de EV-wereld, behalve bij Mazda. Goed nieuws, slecht nieuws. Top en flop.

Todt verdedigt beschimpte Masi: "Ik heb hem niet ontslagen"

vrijdag, 15 december, 2023

Jean Todt sloot zijn periode als FIA-president in 2021 af met een lastige situatie. In zijn laatste weken als FIA-kopstuk vond immers de veelbesproken seizoensfinale in Abu Dhabi plaats. Ruim twee jaar later neemt Todt het nu op voor de fel bekritiseerde Michael Masi.

Verstappen en stiefdochter gaan viral met hilarische video

vrijdag, 15 december, 2023

Nu het Formule 1-seizoen voorbij is, hebben de coureurs de kans om zich bezig te houden met andere zaken. Veel van hen zijn op vakantie gegaan, maar een aantal van de coureurs is hun vrije tijd te zien op het scherm. Max Verstappen is aanwezig bij livestreams van Team Redline en daardoor gaat hij nu [...]

Wolff wil extra showelementen een kans geven

vrijdag, 15 december, 2023

In het afgelopen seizoen werd er flink geëxperimenteerd met allerlei zaken in de Formule 1. Er werd een nieuw sprintformat uitgeprobeerd en in Las Vegas waren er enorm veel showelementen aanwezig. Niet iedereen is hier een fan van, maar Toto Wolff is van mening dat er wel naar moet worden gekeken.

FIA verbiedt fakkels en rookbommen rondom de races

vrijdag, 15 december, 2023

Autosportfederatie FIA heeft de regels voor het aankomende seizoen op meerdere punten aangepast. De FIA heeft niet alleen naar boetebedragen en omschrijvingen gekeken, maar ook naar de situaties op de tribunes. Dit moet ervoor zorgen dat de fakkels en de rookbommen verleden tijd zijn.

Verstappen neemt deel aan simrace op virtuele Nürburgring

vrijdag, 15 december, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er op en dat betekent dat de coureurs zich bezig kunnen houden met andere zaken. Veel coureurs genieten van hun vakantie, maar Max Verstappen kan het racen niet achter zich laten. Dit weekend verschijnt hij namelijk aan de start van een opvallende simrace. Het is geen geheim dat Verstappen graag deelneemt [...]

Volkswagen maakt ons lekker met suv-versie van ID.2all

vrijdag, 15 december, 2023

Dat de Volkswagen ID.2 eraan komt, is geen geheim. Volkswagen laat nu ook de eerste beelden zien van een compacte suv op basis van de ID.2. Je hebt nog twee tot drie jaar de tijd om te sparen.

Leclerc waarschuwt Ferrari: "Red Bull is van een andere planeet"

vrijdag, 15 december, 2023

Het team van Ferrari kende dit jaar een goed slotstuk van het seizoen. Ze konden Red Bull Racing aardig bijhouden, maar het was lastig om de Oostenrijkse renstal echt te verslaan. Charles Leclerc geeft zijn team dan ook een duidelijke opdracht mee door te stellen dat Red Bull van een andere planeet is.