Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 14th, 2023

Wolff staat achter no blame-cultuur: "We geven het probleem de schuld"

donderdag, 14 december, 2023

Het team van Mercedes kende dit jaar een lastig seizoen in de Formule 1. De Duitse renstal wilde weer winnen, maar dat doel werd niet bereikt. Bij Mercedes kreeg niemand de schuld van het falen. Men werkt met een no blame-cultuur en Toto Wolff wil dat graag zo houden.

Horner past lessen van Lauda toe: "Hij had gelijk"

donderdag, 14 december, 2023

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner loopt al eventjes mee in de Formule 1. De Brit gebruikt veel van de dingen die hij in de afgelopen jaren heeft geleerd. Horner laat weten dat hij vandaag de dag nog steeds veel heeft aan een les die hij heeft geleerd van Niki Lauda.

"Toyota houdt consumenten voor de gek met termen als ‘elektrificatie’"

donderdag, 14 december, 2023

Een Amerikaanse consumentenorganisatie heeft een klacht over Toyota ingediend bij de Federal Trade Commission. Het beweert dat Toyota consumenten heeft misleid door niet precies te vertellen in hoeverre zijn modellen geëlektrificeerd zijn.

Verstappen deed niet rustig aan: "Focus maakt het verschil"

donderdag, 14 december, 2023

Max Verstappen maakte dit jaar veel indruk in de Formule 1. Hij werd al vroeg in het seizoen wereldkampioen, maar toch bleef hij door pushen. Verstappen deed op geen enkel moment rustig aan en dat is een goed teken volgens Jacques Villeneuve. Hij wijst naar een opvallend moment.

Vasseur waarschuwt FIA over Andretti-situatie

donderdag, 14 december, 2023

Het is nog altijd niet duidelijk of het team van Andretti mag gaan deelnemen aan de Formule 1. Ze hebben groen licht gekregen van de FIA, maar de huidige teams en de FOM zijn nog geen fan. Frédéric Vasseur wijst ook naar de financiële positie van de teams in aanloop naar de gesprekken over het [...]

Nieuwe Audi CEO staat achter F1-plannen

donderdag, 14 december, 2023

In 2026 gaan er nieuwe motorreglementen gelden in de Formule 1 en dat trok de aandacht van Audi. Het Duitse merk gaat vanaf dat jaar samenwerken met het team van Sauber. Er bestond eventjes twijfel over de Formule 1-plannen, maar de nieuwe CEO van Audi heeft nu duidelijkheid gegeven.

Dit zijn de 5 goedkoopste private lease auto’s uit China

donderdag, 14 december, 2023

Er komen steeds meer Chinese auto’s naar Nederland en daar kun jij van profiteren! Dit zijn de 5 goedkoopste Chinese auto’s in de private lease.

Aston Martin presenteert nieuwe teamnaam voor 2024

donderdag, 14 december, 2023

Het team van Aston Martin heeft een ingrijpende verandering aangekondigd voor het aankomende Formule 1-seizoen. De Britse renstal heeft namelijk een hernieuwde sponsorovereenkomst getekend met Aramco. Dit zorgt ervoor dat Aston Martin volgend jaar onder een andere naam op de grid zal staan. Aston Martin rijdt nu nog officieel rond onder de naam 'Aston Martin [...]

Todt mist Schumacher niet: "Hij is niet meer de Michael van vroeger"

donderdag, 14 december, 2023

Later deze maand is het precies tien jaar geleden dat Michael Schumacher zwaargewond raakte bij een ski-ongeval. Hoe het nu gaat met de Duitse Formule 1-legende is niet bekend. Jean Todt gaat soms op bezoek bij zijn vriend, hij laat nu weten dat Schumacher niet meer de Schumacher is die de wereld kende.

Waarom dit volgens 10.000 Nederlanders de ideale EV is

donderdag, 14 december, 2023

Wat is het geheim van de Polestar 2, de elektrische auto waarvan het 10.000ste exemplaar recentelijk is uitgeleverd in Nederland? Wij zetten onze Zweedse speurhoed op en gaan op onderzoek.