Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 10th, 2023

Verstappen strijdt met wielrenners om titel Sportman van het Jaar

zondag, 10 december, 2023

Max Verstappen maakt weer eens kans op een grote sportprijs. Nadat de Red Bull Racing-coureur eerder al op de shortlist verscheen, behoort hij nu ook tot de genomineerden voor de Sportman van het Jaar. Eerder gaf Verstappen al aan dat hij helemaal niet zit te wachten op deze prijs die hij al eerder won.

Perez trots op Verstappen: "Hij verdient dit meer dan wie dan ook"

zondag, 10 december, 2023

Het internationale autosportseizoen werd afgelopen vrijdag afgesloten met het traditionele FIA-gala. De top van de autosport had zich verzameld in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe. Sergio Perez nam ook een prijs in ontvangst en hij stelde dat zijn teamgenoot Max Verstappen de verdiende wereldkampioen is.

Ocon kiest voor ‘war mode’: "Geen leven en alleen maar racen"

zondag, 10 december, 2023

Het team van Alpine kende dit jaar een lastig seizoen in de Formule 1. De Franse renstal bleef steken in het middenveld en ze konden geen vuist maken in de strijd met de andere teams. Esteban Ocon aast op sportieve revanche in 2024 en hij kondigt een 'war mode' aan.

Horner ziet dominante RB19 als een stukje F1-geschiedenis

zondag, 10 december, 2023

Het team van Red Bull Racing schreef dit jaar geschiedenis in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal werd met gemak constructeurskampioen en samen met Max Verstappen verbraken ze een vrachtlading aan records. Teambaas Christian Horner stelt dan ook dat de auto een stukje geschiedenis is.

Horner lacht om Wolff-foto: "Je ziet mijn gebalde vuist niet!"

zondag, 10 december, 2023

Christian Horner en Toto Wolff waren in de afgelopen jaren niet bepaald elkaars grootste vrienden. De twee teambazen vielen elkaar vaak met woorden aan. Toch hebben ze veel respect voor elkaar en Horner kan hartelijk lachen om de foto van hem en Wolff die viral ging in Abu Dhabi.

Britse Lagerhuis feliciteert Red Bull met recordbrekend seizoen

zondag, 10 december, 2023

Het team van Red Bull Racing kende dit jaar een uitzonderlijk sterk seizoen in de Formule 1. Red Bull won slechts één Grand Prix niet en ze werden met gemak wereldkampioen én constructeurskampioen. Ze ontvingen veel complimenten, zelfs vanuit het Britse parlement.

Verstappen pushte voor snelste rondes: "No risk, no fun"

zondag, 10 december, 2023

Max Verstappen kende dit jaar een ongekend machtig seizoen in de Formule 1. Hij werd met speels gemak voor het derde seizoen op rij wereldkampioen en hij verbrak een enorm aantal records. Verstappen reed ook vaak de snelste ronde, dat maakte het voor hem namelijk extra leuk.

Zandvoort was het inhaalwalhalla van 2023

zondag, 10 december, 2023

Het afgelopen Formule 1-seizoen zat bomvol spektakel. Er waren zeer veel interessante races en er werden veel gevechten uitgevochten op de baan. Niet op alle circuits konden de coureurs de strijd met elkaar aangaan, maar één circuit was een echt inhaalparadijs.

‘Hamilton laat FIA-prijs achter in Bakoe, fan neemt bokaal mee’

zondag, 10 december, 2023

Vrijdagavond vond in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe het FIA-gala plaats. Tijdens de Prize Giving-ceremonie ontvingen alle wereldkampioenen hun prijs voor hun titels. Lewis Hamilton ontving zijn prijs voor zijn derde plaats in de Formule 1, maar het lijkt er op dat hij deze niet mee naar huis heeft genomen.