Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 9th, 2023

Applaus voor Alonso: "In een Red Bull is het net zo snel als Max"

zaterdag, 9 december, 2023

Max Verstappen werd dit jaar voor het derde seizoen op rij wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlander werd meerdere keren uitgedaagd door andere coureurs, maar niemand kwam echt bij hem in de buurt. Emerson Fittipaldi denkt dat Fernando Alonso net zo sterk kan presteren als Verstappen bij Red Bull.

Schumacher onthult details over Haas-exit: "Gebeurde allemaal vrij laat"

zaterdag, 9 december, 2023

Mick Schumacher stond dit jaar aan de zijlijn. De Duitse coureur fungeerde als reserve bij het team van Mercedes en hij kwam alleen in actie tijdens een paar tests. Hij kreeg de functie bij Mercedes nadat hij geen nieuw contract had gekregen bij Haas, Schumacher doet daar nu een boekje over open.

Famin wil nog niet gaan zoeken naar nieuwe Alpine-teambaas

zaterdag, 9 december, 2023

Het team van Alpine kende dit jaar een lastig seizoen in de Formule 1. Vooral bij de leiding van het team was er veel aan de hand en werden er veel mensen ontslagen. Bruno Famin fungeert sinds de zomer als interim teambaas en hij zit er niet op te wachten om een nieuwe teambaas aan [...]

Alonso wint prijs voor mooiste actie van 2023

zaterdag, 9 december, 2023

Fernando Alonso heeft weer een prijs mogen bijschrijven aan zijn palmares. De Spaanse tweevoudig wereldkampioen ontbrak in Bakoe tijdens het FIA gala, maar hij won wel een prijs. Zijn duel met Sergio Perez in Brazilië werd namelijk verkozen tot de 'Action of the Year'.

Sainz waarschuwt Red Bull: "Ik vertrouw op Ferrari"

zaterdag, 9 december, 2023

Het team van Red Bull Racing was dit jaar bijna onverslaanbaar in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal gaf de tegenstanders amper de ruimte om ook voor de zege te vechten. Alleen Carlos Sainz wist Red Bull één keer te verslaan in een Grand Prix. Hij vertrouwt op zijn werkgever Ferrari en hij wil in [...]

Villeneuve denkt dat Hamilton liegt over Red Bull-interesse

zaterdag, 9 december, 2023

Lewis Hamilton verlengde eerder dit jaar zijn contract bij het team van Mercedes. De Brit zou volgens Christian Horner echter ook interesse hebben getoond in een zitje bij Red Bull Racing. Hamilton ontkende die verhalen, maar Jacques Villeneuve twijfelt nu weer aan de uitspraken van Hamilton.

Verstappen dankbaar: "Ik hoop niet dat het hier stopt"

zaterdag, 9 december, 2023

Max Verstappen nam gisteren zijn trofee voor zijn derde wereldtitel in ontvangst. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur kreeg de prijs uit de handen van FIA-president Mohammed Ben Sulayem. Verstappen was dankbaar en hij hoopt dat zijn succes hier niet stopt.

Hamilton feliciteert Red Bull: "Ze hebben geweldig werk geleverd"

zaterdag, 9 december, 2023

Lewis Hamilton mocht zich gisteren in Bakoe melden om zijn prijs voor de derde plaats in het wereldkampioenschap in ontvangst te nemen. De Brit toonde zich sportief en hij richtte zich in zijn dankwoord vooral richting zijn concurrenten van Red Bull Racing.

Horner verwacht dat Verstappen blijft racen tot de motivatie op is

zaterdag, 9 december, 2023

Max Verstappen beleefde dit jaar een geweldig seizoen in de Formule 1. Hij pakte zijn derde wereldtitel en hij herschreef de geschiedenisboekjes. Hoeveel titels er nog gaan volgen, is gissen. Christian Horner stelt dat Verstappen zal blijven racen zolang hij gemotiveerd is.

FIA-gala wordt in 2024 gehouden in Rwanda

zaterdag, 9 december, 2023

Gisteren vond in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe het jaarlijkse FIA gala plaats. Tijdens de zogenaamde Prize Giving Ceremony ontving Max Verstappen zijn derde trofee voor het wereldkampioenschap. Als Verstappen volgend jaar wereldkampioen wordt zal hij moeten afreizen naar Afrika, het gala vindt dan namelijk plaats in Rwanda.