Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 7th, 2023

FIA stopt onderzoek naar Toto en Susie Wolff

donderdag, 7 december, 2023

De FIA heeft zelf een einde gemaakt aan het onderzoek naar Toto en Susie Wolff. Eerder deze week werd er een onderzoek gestart naar mogelijke belangenverstrengelingen, maar dat is nu niet meer het geval. Die FIA gaat ervanuit dat alles in orde is.

Horner wijst naar concurrentie voor 2024: "Veld komt dichterbij elkaar"

donderdag, 7 december, 2023

Het team van Red Bull Racing was dit seizoen bijna onverslaanbaar in de Formule 1. Het was dan ook geen verrassing dat de Oostenrijkse renstal constructeurskampioen werd en dat Max Verstappen zijn wereldtitel prolongeerde. Christian Horner denkt alleen niet dat een zitje bij Red Bull nog aantrekkelijker gaat worden voor topcoureurs.

Met deze 6 elektrische auto’s gaat Toyota een plekje op jouw oprit veroveren

donderdag, 7 december, 2023

Toyota bewijst dat het toch in elektrische auto’s gelooft, door de autowereld voor 2026 te verrijken met zes modellen. En dan hebben we het over personenauto’s met een batterij – bij deze zes zitten geen waterstofauto’s of bedrijfswagens.

Verstappen blijft normaal doen: "Iedereen gaat naar dezelfde wc"

donderdag, 7 december, 2023

Max Verstappen kende dit jaar een ongekend goed seizoen in de Formule 1. De Red Bull Racing-coureur speelde met zijn concurrentie en hij werd met overmacht voor het derde seizoen op rij wereldkampioen. Verstappen gaat zich niet anders gedragen, hij voelt ze niet beter dan andere mensen.

Groot compliment voor Verstappen: "Hij is de beste coureur ooit"

donderdag, 7 december, 2023

Max Verstappen maakte dit jaar veel indruk in de Formule 1. Hij won zijn derde wereldtitel op rij en hij speelde met zijn concurrenten. Verstappen won een recordaantal Grands Prix en hij krijgt veel complimenten. Gerhard Berger is nu van mening dat Verstappen echt de beste coureur allertijden is.

FIA grijpt in en verbiedt vroegtijdige tests voor 2026-regels

donderdag, 7 december, 2023

In 2026 gaan er in de Formule 1 compleet nieuwe regels gelden. De FIA wil echter voorkomen dat sommige teams met een voorsprong aan dat seizoen beginnen. De autosportfederatie heeft daarom een streep gezet door vroegtijdige aerodynamische tests en CFD-analyses.

Stellantis-CEO: “Als EV’s niet snel betaalbaar en winstgevend worden, hebben merken een probleem”

donderdag, 7 december, 2023

Volgens de CEO van Stellantis moeten automerken het zo snel mogelijk voor elkaar krijgen om EV’s te maken die zowel betaalbaar als winstgevend zijn, anders zitten ze binnenkort met een groot probleem.

McLaren wil Norris helpen om positiever te denken

donderdag, 7 december, 2023

Lando Norris kende dit jaar een sterk seizoen in de Formule 1. De Britse McLaren-coureur kwam steeds beter voor de dag, maar hij was toch enorm kritisch op zichzelf. McLaren-teambaas Andrea Stella wil hem gaan helpen en hij zoekt in andere sporten naar een oplossing.

FIA en Formule 1 stappen in waterstof-werkgroep

donderdag, 7 december, 2023

De Formule 1 gaat zich bezighouden met een alternatieve brandstof. De koningsklasse van de autosport neemt samen met de FIA en het nieuwe Extreme H-kampioenschap plaats in een werkgroep over het racen op waterstof. Het is een opvallende move van de Formule 1. Het is de bedoeling dat het Extreme H-kampioenschap vanaf 2025 wordt verreden. [...]

Liberty Media neemt afscheid van ‘clownshow’ in Las Vegas

donderdag, 7 december, 2023

Dit jaar werd er voor het eerst geracet in de straten van Las Vegas. De Grand Prix was een groot spektakel, maar er was ook veel kritiek. Max Verstappen ergerde zich dood aan de show rondom de race. Liberty Media laat weten dat dit in de toekomst niet meer gaan plaatsvinden.