Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 5th, 2023

FIA start onderzoek naar mogelijke belangenverstrengeling Wolff

dinsdag, 5 december, 2023

Mercedes-teambaas Toto Wolff en zijn vrouw Susie Wolff hebben mogelijk een probleem. Na recente geruchten over mogelijke belangenverstrengeling heeft de FIA ingegrepen. Er wordt een onderzoek geopend naar belangenverstrengeling, maar het is niet duidelijk wat de gevolgen hiervan kunnen zijn.

Verstappen inspireert jeugd: "Ze moeten geen tweede Max willen worden"

dinsdag, 5 december, 2023

Max Verstappen heeft de Formule 1 in de afgelopen jaren populair gemaakt in Nederland. De drievoudig wereldkampioen is een grote inspiratiebron voor veel kinderen. Verstappen stelt echter dat de nieuwe generatie er niet van moet dromen om de nieuwe Max te worden.

‘Sainz in verband gebracht met Red Bull-stoeltje Perez’

dinsdag, 5 december, 2023

Het is nog niet duidelijk wie in 2025 de teamgenoot van Max Verstappen is bij het team van Red Bull Racing. Sergio Perez hoopt op een nieuw contract, maar dat is nog allerminst zeker. Er worden meerdere namen genoemd en nu wordt ook Carlos Sainz in verband gebracht met de Oostenrijkse renstal.

Toyota’s nieuwe brandstofcel maakt waterstofauto’s veel goedkoper

dinsdag, 5 december, 2023

Toyota blijft in waterstof geloven en komt in 2026 met een nieuwe brandstofcel. Deze derde generatie brandstofcel zorgt voor meer range en lagere prijzen. Maar er is één voorwaarde …

FIA-steward geeft fout toe: "Straf voor Sainz in Vegas voelde verkeerd"

dinsdag, 5 december, 2023

De gridstraf van Carlos Sainz in Las Vegas was één de controversieelste momenten van het afgelopen jaar. Hij kreeg een straf omdat zijn team onderdelen moest vervangen vanwege een incident met een putdeksel. Steward Derek Warwick geeft toe dat hij zich hier niet goed bij voelde.

Zhou verrast fans met opvallend nieuw kapsel

dinsdag, 5 december, 2023

De coureurs gebruiken hun vrije maanden voor allerlei activiteiten. Veel van hen moeten nog deelnemen aan allerlei sponsoractiviteiten en gala's, maar sommige van hen kunnen genieten van hun vrije tijd. Guanyu Zhou maakt heel wat tongen los op de sociale media met een aantal foto's.

Verstappen genomineerd voor prestigieuze Britse sportprijs

dinsdag, 5 december, 2023

Max Verstappen kende dit jaar een ongekend sterk seizoen in de Formule 1. De Nederlander won slechts drie races niet en hij werd voor het derde jaar op rij wereldkampioen. Dit kan hem nu een extra prijs opleveren, want hij is genomineerd voor een prestigieuze sportprijs van de BBC. De Britse omroep reikt elk jaar [...]

Hamilton vindt 2023 geen slecht seizoen

dinsdag, 5 december, 2023

Lewis Hamilton kende dit jaar een teleurstellend seizoen in de Formule 1. Hij kon niet meevechten om de zeges en hij had moeite met zijn Mercedes-bolide. Hamilton blijft echter strijdvaardig en hij wil niet zeggen dat dit zijn slechtste seizoen uit zijn loopbaan was.

Mekies heeft grootste plannen voor AlphaTauri

dinsdag, 5 december, 2023

Laurent Mekies begint op 1 januari met zijn nieuwe job bij het team van AlphaTauri. De Fransman zal dan aan de gang gaan als teambaas en hij staat al geruime tijd te trappelen om te beginnen. Hij stelt dat het goed is geweest dat hij in de afgelopen maanden aan de kant heeft gestaan.

Wolff ziet ‘bijzondere details’ op nieuwe auto

dinsdag, 5 december, 2023

Het team van Mercedes is momenteel hard bezig met het ontwerp voor de auto voor 2024. Het team past het concept volledig aan na twee seizoenen vol teleurstelling. Teambaas Toto Wolff blijft mysterieus over het nieuwe concept, maar hij heeft wel een aantal interessante zaken gezien.