Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 4th, 2023

Krijgt Verstappen genoeg waardering: "Interesseert hem niet zoveel"

maandag, 4 december, 2023

Max Verstappen werd dit jaar voor het derde seizoen op rij wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlander kende een ongekend dominant seizoen waarin hij record na record brak. Verstappen kreeg misschien niet genoeg waardering, maar volgens zijn vader Jos maakt dat hem niet zoveel uit.

Waarom de elektrische BMW iM3 er nooit gaat komen

maandag, 4 december, 2023

De komst van de BMW iM3 leek een kwestie van tijd, nadat vorige week naar buiten kwam dat de Duitsers de naam ‘iM3’ hebben gepatenteerd. Maar volgens de baas van de BMW M-afdeling, wil dat niets zeggen over de toekomst van een elektrische M3.

Lambiase trots op Verstappen: "Zou het voor geen goud veranderen"

maandag, 4 december, 2023

Max Verstappen bezorgde zijn team Red Bull Racing dit jaar de wereldtitel en de constructeurstitel. Het is dan ook niet vreemd dat Red Bull en Verstappen in de prijzen vielen tijdens de Autosport Awards. Verstappens engineer Gianpiero Lambiase stelt dat hij het jaar voor geen goud had willen veranderen.

Perez zat diept in de put: "Zo slecht kan ik toch niet zijn?"

maandag, 4 december, 2023

Sergio Perez kende dit jaar een wisselvallig seizoen in de Formule 1. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur wilde meevechten om de titel, maar hij kwam van een koude kermis thuis. Perez zakte meerdere keren door het ijs en hij vroeg zich af of hij wel zo slecht kon zijn.

Alpine trekt Italiaans talent aan

maandag, 4 december, 2023

Vrijwel alle teams beschikken vandaag de dag over een opleidingsploeg. Ze hebben meerdere jonge coureurs onder contract staan en het team van Alpine heeft nu een nieuwe naam toegevoegd aan hun Academy. De jonge Italiaan Nicola Lacorte is sinds vandaag lid van de Alpine Academy. Lacorte reed dit jaar in het Italiaanse Formule 4-kampioenschap en [...]

Wolff vindt Hamilton de beste ondanks slechte weekenden

maandag, 4 december, 2023

Mercedes-teambaas Toto Wolff weet het zeker: zijn stercoureur Lewis Hamilton blijft de allerbeste ondanks mindere dagen, zoals in Abu Dhabi of de onnodige crash in Qatar. ''Ik denk dat dat niets afdoet aan het feit dat hij de beste coureur ter wereld is, en als we hem een ​​auto kunnen geven, dan zal hij vechten voor [...]

Wat is er deze winter te beleven aan autosport?

maandag, 4 december, 2023

In Europa gaan de Formule 1 en vele andere klasses de komende tijd genieten van een welverdiende 'winterslaap'. Maar op andere continenten is gedurende winter genoeg te beleven. Hieronder een overzicht van de belangrijkste evenementen onder genot van warme chocolademelk.

Pourchaire gaat Super Formula-test rijden

maandag, 4 december, 2023

Formule 2-kampioen Theo Pourchaire weet dat zijn toekomst nog niet in de Formule 1 ligt. De jonge Franse coureur is ook volgend jaar weer verbonden aan het team van Sauber, maar hij moet nog wel opzoek gaan naar een nieuwe klasse om te racen. Hij gaat deze week in ieder geval rijden in Japan.

Horner blij met Ford-samenwerking: "Verloopt uitstekend"

maandag, 4 december, 2023

Het team van Red Bull Racing kende dit jaar een geweldig seizoen in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal werd met gemak wereldkampioen en begin dit jaar sloten ze ook nog eens een megadeal met Ford. Volgens Christian Horner verloopt deze samenwerking naar wens.

Perez droomt van wereldtitel: "Ik ben nu al tweede"

maandag, 4 december, 2023

Sergio Perez werd dit jaar voor het eerst tweede in het wereldkampioenschap. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur kende een lastig seizoen waarin hij werd verslagen door zijn teamgenoot Max Verstappen. Toch spreekt hij nu weer de ambitie uit om wereldkampioen te worden.