Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 2nd, 2023

Vasseur hield lijst bij van onnodige Ferrari-fouten

zaterdag, 2 december, 2023

Het team van Ferrari was dit jaar het enige team dat Red Bull Racing wist te verslaan. In Singapore ging de zege naar Carlos Sainz en daarna was Ferrari nog een paar keer gevaarlijk. Teambaas Frédéric Vasseur stelt dat er nog veel meer mogelijk was, hij heeft een lijst bijgehouden wat van alle fouten van [...]

Steun voor Perez: "Checo is niet dezelfde coureur als Max"

zaterdag, 2 december, 2023

De onderlinge verschillen tussen Red Bull Racing-coureurs Max Verstappen en Sergio Perez waren dit seizoen zeer groot. Perez kon Verstappen niet bijhouden en dat zorgde voor veel teleurstelling. Zelfs zijn voormalig strateeg stelt dat Perez niet dezelfde coureur is als Verstappen.

Wolff blij met opmars megatalent Antonelli: "We moeten voorzichtig zijn"

zaterdag, 2 december, 2023

Het team van Mercedes kende dit jaar een lastig seizoen in de Formule 1. Men vraagt zich af of ze de achterstand op Red Bull Racing snel kunnen verkleinen. De toekomst is dus onduidelijk, maar qua coureurs is die dat niet. Met megatalent Andrea Kimi Antonelli hebben ze goud in handen. Toto Wolff wil echter [...]

Amerikaanse kijkcijfers Grand Prix van Las Vegas vallen tegen

zaterdag, 2 december, 2023

Vorige maand werd de veelbesproken Grand Prix van Las Vegas voor het eerst verreden. De race in het centrum van de gokstad moest één van de grootste sportevenementen van het jaar worden, maar niet alles ging naar wens. De kijkcijfers in de Verenigde Staten waren ook niet extreem hoog.

Elektrische opvolger Saab 9-5 in juli in productie

zaterdag, 2 december, 2023

Saab-fans die dagelijks noodgedwongen Tesla rijden, maar in het weekend steevast hun oude Saab uit de garage trekken, opgelet! Het voormalig NEVS-project, de Emily GT, is opgekocht door het Canadese bedrijf EV Electra. De hoop is dat de Emily GT vanaf juli 2024 in Saab-bakermat Trollhättan van de band gaat lopen.

Hamilton ziet nog te weinig diversiteit bij Mercedes

zaterdag, 2 december, 2023

Het is algemeen bekend dat Lewis Hamilton zich inzet voor een diverse Formule 1. De Britse Mercedes-coureur vindt dat er nog veel werk aan de winkel is in de sport en hij zet zich dan ook in met meerdere organisaties. Hij is dan ook van mening dat er bij Mercedes nog veel kan gebeuren.

Wolff vreest niet voor afname van populariteit door Red Bull-dominantie

zaterdag, 2 december, 2023

Het afgelopen Formule 1-seizoen was niet bepaald heel spannend. Max Verstappen werd met twee vingers in zijn neus wereldkampioen en hij bezorgde zijn team Red Bull Racing de constructeurstitel. Toto Wolf denkt niet dat deze dominantie voor dalende kijkcijfers gaan zorgen.

Leclerc wint laatste inhaalrpijs van 2023

zaterdag, 2 december, 2023

De Formule 1 reikte dit jaar elke maand een prijs uit voor de mooiste inhaalactie. Deze nieuwe prijs was een populariteitsprijs, want de fans kregen de kans om te stemmen op hun favoriete inhaalactie van het jaar. Charles Leclerc heeft de laatst inhaalprijs van het jaar ontvangen.

Marko gaat in gesprek met Red Bull-top over toekomst

zaterdag, 2 december, 2023

Red Bull-adviseur speelde ook dit jaar weer een grote rol in de Formule 1. De uitgesproken Oostenrijker zorgde regelmatig voor kleine relletjes, maar daar lijkt hij zich niet druk over te maken. Marko zal waarschijnlijk ook in 2024 weer van zich laten horen, maar hij moet nog wel een gesprek gaan voeren met de Red [...]

Wolff vreest dat Red Bull niet te verslaan is

zaterdag, 2 december, 2023

Het team van Mercedes wil zo snel mogelijk terugslaan na twee teleurstellende seizoenen in de Formule 1. Red Bull Racing was veel te snel en bij Mercedes beseft men zich dat de achterstand wel heel erg groot is. Toto Wolff denkt dat onmogelijk wordt om Red Bull voor 2026 te verslaan.