Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for december 1st, 2023

Officieel: Sargeant rijdt ook in 2024 voor Williams

vrijdag, 1 december, 2023

Het hing al eventjes in de lucht, maar het team van Williams heeft het zojuist bevestigd. Logan Sargeant rijdt ook volgend jaar voor de Britse renstal. De Amerikaan debuteerde dit jaar in de koningsklasse van de autosport. Het startveld voor 2024 is hiermee rond. Het nieuws is geen verrassing, want Williams hintte eerder al op [...]

Norris fel: "Verstappen is niet mijn BFF!"

vrijdag, 1 december, 2023

Het is geen geheim dat Max Verstappen en Lando Norris het goed met elkaar kunnen vinden. De twee coureurs hebben een zeer goede band en ze grappen regelmatig met elkaar. Toch wil Norris niet dat men hen omschrijft als 'best friends forever', dat gaat volgens de Brit te ver.

Domenicali verwacht spannend 2024: "Ik moet Max feliciteren"

vrijdag, 1 december, 2023

De titelstrijd was afgelopen seizoen allesbehalve spannend in de Formule 1. Max Verstappen was bezig met een ongekend dominant seizoen waarin hij bijna alles won wat er te winnen viel. Stefano Domenicali is trots op de sport en hij verwacht een spannendere strijd in 2024.

Top en flop – het goede en slechte autonieuws van week 48 (2023)

vrijdag, 1 december, 2023

Vrijdagmiddag, half vijf. Computer uit, de deur van je werkplek kan achter je dicht, het weekend is begonnen. Op Autoreview.nl blikken we terug op een week waarin Audi en Dacia ons hebberig maken voor 2024 en Elon Musk (Tesla) de boel weer eens bedondert. Goed nieuws, slecht nieuws. Top en flop.

Snelste rondes in 2023: Net geen record voor Verstappen

vrijdag, 1 december, 2023

Ook dit jaar werden er weer extra punten uitgedeeld voor het rijden van de snelste ronde. In totaal hebben negen coureurs minimaal één keer het snelste rondje weten te rijden in een Grand Prix. Ook in dit klassement stak Max Verstappen weer met kop en schouders boven de rest uit.

Sauber rijdt pas vanaf 2026 met sponsoring Audi

vrijdag, 1 december, 2023

Het team van Alfa Romeo zal aankomende winter een transformatie ondergaan. De Zwitserse renstal neemt afscheid van titelsponsor Alfa Romeo en ze keren terug naar de naam Sauber. Hun nieuwe motorpartner Audi zal nog niet te zien zijn op de wagens van Valtteri Bottas en Guanyu Zhou.

Autoverkopen november 2023: winnaars en verliezers in zes wonderlijke weetjes

vrijdag, 1 december, 2023

Aan wie gaat de Peugeot 208 de koppositie verliezen en kopen rijke mensen een Aston Martin of een Rolls-Royce? De autoverkopen van november 2023 zorgen voor opmerkelijke verschuivingen.

Deze aanbieding maakt de Hyundai i10 een van de goedkoopste private lease auto’s

vrijdag, 1 december, 2023

Door toenemende veiligheidseisen en krimpende marges verdwijnen er steeds meer betaalbare stadsauto’s. Gelukkig biedt Hyundai met de Hyundai i10 nog wel een compacte en voordelige auto aan. Met deze private lease aanbieding uit onze vergelijker is de i10 al vanaf 259 euro per maand beschikbaar!

Alpine staat open voor nieuwe gesprekken met Andretti

vrijdag, 1 december, 2023

Het is nog steeds onduidelijk of Andretti mag gaan deelnemen aan de Formule 1. De Amerikaanse renstal wacht nog steeds op goedkeuring van de FOM, maar ze hebben in ieder geval een deal met General Motors op zak. GM kan niet direct motoren gaan leveren en Alpine staat er voor open om met Andretti te [...]

Brown onthult versterkte samenwerking tussen McLaren en Mercedes

vrijdag, 1 december, 2023

Vorige week werd bekend dat het team van McLaren voorlopig nog gebruik blijft maken van klantenmotoren van Mercedes. Volgens CEO Zak Brown heeft McLaren een goede deal getekend. De Amerikaan stelt zelfs dat zijn team nu wordt betrokken bij het ontwikkelingsproces van de nieuwe krachtbron.