Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 29th, 2023

Marko verwacht nieuwe Red Bull-dominantie in 2024

woensdag, 29 november, 2023

Het team van Red Bull Racing was afgelopen jaar extreem dominant in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal was veel sneller dan de concurrentie en Max Verstappen prolongeerde al vroeg zijn wereldtitel. Helmut Marko denkt dat Red Bull in 2024 weer snel zal zijn.

Rondes aan kop: Niemand komt in de buurt van Verstappen

woensdag, 29 november, 2023

Max Verstappen bereikte dit jaar de mijlpaal van duizend geleide racerondjes in één seizoen. De Nederlander is de eerste coureur die dit aantal wist te bereiken. Wie kijkt naar de cijfers van dit jaar ziet dat het verschil tussen Verstappen en de andere coureurs reusachtig is.

Dacia Duster (2024): goedkoopste SUV wordt woest aantrekkelijk

woensdag, 29 november, 2023

De nieuwe Dacia Duster (2024) is niet meer een schattig klein SUV’tje, maar lijkt wel de kleine broer van de Land Rover Defender. Hij is er weer gewoon als 4×4, maar ook met lpg en als hybride. Zelfs de veiligheidsuitrusting is riant.

Hamilton twijfelt: "Ligt het aan mij of aan de auto?"

woensdag, 29 november, 2023

Lewis Hamilton heeft een lastig seizoen achter de rug. De Britse Mercedes-coureur won voor het tweede jaar op rij geen Grand Prix en inmiddels is de twijfel toegeslagen. Hamilton vraagt zich af of de problemen aan hem lagen of dat het aan de Mercedes-bolide lag.

Verstappen ontvangt nog een speciale prijs

woensdag, 29 november, 2023

Max Verstappen was afgelopen seizoen extreem succesvol in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur verbrak veel records en hij werd dan ook voor het derde jaar op rij wereldkampioen. Verstappen heeft daarnaast nog een prijs in ontvangst genomen. Voorafgaand de seizoensfinale in Abu Dhabi kreeg hij namelijk ook een prijs voor de meeste [...]

Baas Stellantis: toekomst elektrische auto onzeker na Europese en Amerikaanse verkiezingen

woensdag, 29 november, 2023

Elektrische auto’s zijn de toekomst, toch? Nee hoor, zegt de hoogste baas van Stellantis. En dat ligt niet aan het moederbedrijf van onder andere Citroën, Peugeot en Opel, maar aan de grillen van de kiezer. Europese en Amerikaanse verkiezingen kunnen alles op z’n kop zetten. 

Marko onthult: Tost blijft consultant voor Red Bull-teams

woensdag, 29 november, 2023

De Red Bull-familie nam afgelopen weekend in Abu Dhabi afscheid van Franz Tost. De Oostenrijker zwaaide af als teambaas van AlphaTauri. Helmut Marko gaat hem missen, maar hij laat wel weten dat Tost beschikbaar blijft voor andere taken binnen het team.

Dankbare Iwasa genoot van testdag: "Dit was fantastisch!"

woensdag, 29 november, 2023

Red Bull gaf gisteren weer een nieuwe naam een kans in de Formule 1. Ze lieten Ayumu Iwasa de hele dag rijden voor het team van AlphaTauri tijdens de post season test in Abu Dhabi. De Japanner genoot van zijn testdag en hij toonde zich na afloop enorm dankbaar.

McLaren test nieuwe racepakken uit tijdens post season test

woensdag, 29 november, 2023

Gisteren werd op het circuit van Yas Marina in Abu Dhabi de zogenaamde post season test afgewerkt. Voor de laatste keer kregen de coureurs de kans om meters te maken en er kom voor het eerst worden geëxperimenteerd met nieuwe materiaal. Ook bij het team van McLaren was dit het geval. Oscar Piastri werkte namens [...]

Hamilton voelde al tijdens shakedown dat hij niet zou gaan winnen

woensdag, 29 november, 2023

Lewis Hamilton kende dit jaar een lastig seizoen in de Formule 1. Hij wilde weer meevechten om de zeges en de titels, maar hij kwam van een koude kermis thuis. Hamilton had al snel door dat zijn auto geen racewinnaar was, hij onthult dat hij dit al wist tijdens de shakedown in februari.