Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 28th, 2023

Problemen Viaplay? Gebruikers zoeken massaal naar opzeggen account

dinsdag, 28 november, 2023

De Formule 1 was ook dit jaar in Nederland te zien bij streamingsdienst Viaplay. De dienst staan al geruime tijd onder druk en de zorgen lijken alleen maar groter te worden. Het lijkt er namelijk sterk op dat veel mensen hun abonnement na de seizoensfinale van afgelopen weekend willen opzeggen. 

FIA-president ontkent stevige beschuldigingen van seksisme

dinsdag, 28 november, 2023

FIA-president Mohammed Ben Sulayem kwam eerder dit jaar onder vuur te liggen. Hij werd beschuldigd van seksisme, maar volgens hem klopt daar helemaal niets van. Ben Sulayem reageert vlak na het Formule 1-seizoen voor het eerst op deze verhalen en hij stelt juist dat hij het tegenovergestelde van een seksist is.

Red Bull wint voor zesde jaar op rij speciale pitstopprijs

dinsdag, 28 november, 2023

Het team van Red Bull Racing heeft een extreem succesvol seizoen achter de rug. De Oostenrijkse renstal werd wereldkampioen met Max Verstappen en ze werden zelf ook constructeurskampioen. Red Bull heeft nog een prijs gewonnen, want ook bij de pitstops waren ze zeer dominant. De Formule 1 houdt al een aantal jaar een klassement bij [...]

Jos Verstappen trots op zoon Max: "Hij is wel blij dat het seizoen er op zit"

dinsdag, 28 november, 2023

Terwijl een aantal van zijn collega's vandaag in actie kwamen tijdens de post season test, zat Max Verstappen alweer thuis. Hij kan vakantie gaan vieren en daar is hij aan toe. Zijn vader Jos Verstappen stelt dat de Red Bull-coureur zijn baterijen nu weer kan gaan opladen.

Ocon snelste in afsluitende test, seizoen officieel ten einde

dinsdag, 28 november, 2023

Het Formule 1-seizoen zit er nu echt op. Op het circuit van Yas Marina werd vandaag de post season test afgewerkt. Alle teams moesten twee auto's inzetten en dat zorgde voor veel actie op de baan. Er kwamen veel nieuwe namen in actie en uiteindelijk werd de snelste tijd genoteerd door  Esteban Ocon.

Albon trots: "Gevoel dat dit mijn beste seizoen was"

dinsdag, 28 november, 2023

Alexander Albon was één van de verrassingen van het afgelopen seizoen. De Thaise Williams-coureur vocht meerdere keren mee om de punten en hij ging zelfs de strijd aan met de topteams. Albon stelt zelf zelfs dat dit zijn sterkste jaar in de Formule 1 was.

Afzwaaiende Tost woedend: "We zijn te dom om punten te scoren"

dinsdag, 28 november, 2023

Franz Tost nam afgelopen weekend afscheid als teambaas van AlphaTauri. De Oostenrijker kreeg in Abu Dhabi een mooi afscheid, maar dat betekent niet dat hij tevreden is. Tost baalde namelijk van de strategie van zijn team en hij stelt dat de strategen te dom zijn.

Uitgelekt: Volkswagen-CEO komt met groot besparingsplan

dinsdag, 28 november, 2023

Volkswagen en elektrische auto’s zijn nog geen gelukkig huwelijk. Er gaat geen week voorbij zonder bericht over tegenvallende verkopen, een productiestop of ontslagen bij het merk. CEO Thomas Schäfer heeft in een intern bericht een rigoureus plan gedeeld om het tij te keren.

Groot McLaren-talent maakt overstap naar Formule 2

dinsdag, 28 november, 2023

Niet alleen het Formule 1-seizoen kwam afgelopen weekend ten einde in Abu Dhabi, ook het Formule 2-kampioenschap kende zijn seizoensfinale. Inmiddels komt er steeds meer naar buiten over het startveld voor 2024. De strijd zal in de hoogste opstapklasse zal in ieder geval groot worden.

Brundle klapt voor Verstappen: "Blij dat ik dit mocht meemaken"

dinsdag, 28 november, 2023

Max Verstappen sloot zijn derde kampioensjaar afgelopen weekend in stijl af. De Nederlander won met speels gemak de Grand Prix van Abu Dhabi en hij bereikte als eerste coureur de mijlpaal van duizend rondjes aan de leiding in één seizoen. Martin Brundle is blij dat hij de dominantie van Verstappen heeft mogen meemaken.