Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 27th, 2023

Wolff weet het zeker: "Dan vecht hij weer voor de wereldtitel"

maandag, 27 november, 2023

Lewis Hamilton kende dit jaar een rampzalig seizoen in de Formule 1. De zevenvoudig wereldkampioen kon geen vuist maken in de strijd met de concurrentie en ook in Abu Dhabi zakte hij door het ijs. Mercedes-teambaas Toto Wolff gaat er echter vanuit dat Hamilton in de nabije toekomst gewoon weer wereldkampioen kan worden.

Sportieve Vasseur looft Verstappen: "Van een andere planeet"

maandag, 27 november, 2023

Max Verstappen werd dit seizoen met speels gemak wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlander pakte zijn derde wereldtitel op rij en hij sloot zijn recordbrekende seizoen af met een zege in Abu Dhabi. Ook Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur geeft toe dat de prestaties van Verstappen buitenaards zijn.

Verstappen lacht om reusachtige Pirelli-troffee

maandag, 27 november, 2023

Max Verstappen won afgelopen weekend in Abu Dhabi zijn negentiende Grand Prix van het seizoen. Hij sloot zijn derde kampioensjaar daarmee in stijl af. De beker voor de zege was echter niet de enige prijs die hij mee naar huis mocht nemen, bandenleverancier Pirelli had ook nog een prijs voor hem klaarliggen.

Zo gaat Volkswagen de macht teruggrijpen op de Chinese automarkt

maandag, 27 november, 2023

China is de allerbelangrijkste markt voor Volkswagen. Maar het merk verloor de afgelopen jaren veel marktaandeel aan Tesla en Chinese merken als BYD. Volkswagen heeft echter een plan om de macht terug te pakken.

Wolff opent aanval op Red Bull: "We moeten de Mount Everest beklimmen"

maandag, 27 november, 2023

Het team van Mercedes claimde gisteren de tweede plaats in het constructeurskampioenschap. De Duitse renstal versloeg Ferrari in een rechtstreeks duel. Mercedes-teambaas Toto Wolff was blij met de prestatie van zijn team, maar hij droomt ervan om Red Bull Racing in 2024 te kunnen verslaan.

Horner snap niets van tactiek Ferrari: "Ze hebben half werk geleverd"

maandag, 27 november, 2023

Het team van Red Bull Racing speelde afgelopen weekend ongewild een belangrijke rol in de strijd tussen Ferrari en Mercedes. Deze twee teams vochten om de tweede plaats in het constructeurskampioenschap. Red Bull-teambaas Christian Horner is van mening dat Ferrari maar half werk heeft geleverd.

Balende Sainz verklaart opvallende strategie: "Pakte niet goed uit"

maandag, 27 november, 2023

Carlos Sainz sloot afgelopen weekend zijn seizoen op een teleurstellende manier af. Na een rampzalige kwalificatie probeerde Ferrari de schade te beperken met een dappere strategie. Het plannetje mislukte en Sainz legt uit waarom zijn team voor deze opvallende strategie koos.

WEC onthult deelnemerslijst: 19 Hypercars én Valentino Rossi

maandag, 27 november, 2023

Het aanstaande seizoen van het World Endurance Championship belooft een enorm spektakelstuk te worden. Autosportfederatie FIA heeft vandaag de deelnemerslijst bekend gemaakt met daarop 19 Hypercars, een groot deelnemersveld in de nieuwe LMGT3-klasse, veel nieuwe fabrikanten én MotoGP-legende Valentino Rossi. Het was al bekend dat er dit jaar geen LMP2-bolides zouden gaan deelnemen aan het [...]

Vernieuwde Porsche Panamera (2024) is een held op sokken

maandag, 27 november, 2023

De Porsche Panamera is ingrijpend vernieuwd. Al moet je goed kijken om het te zien. Onderhuids is er ook het nodige aan de hand, met als gevolg dat de Panamera grotere afstanden stil sluipend kan afleggen.

Verstappen paste strategie aan om mijlpaal te bereiken

maandag, 27 november, 2023

Max Verstappen werd in Abu Dhabi de eerste coureur die duizend rondjes in één seizoen aan de leiding heeft gereden. De Nederlander schreef hiermee voor de zoveelste keer geschiedenis in de Formule 1. Verstappen paste wel zijn strategie aan om deze mijlpaal te bereiken.