Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 26th, 2023

Apetrotse Horner grapt: "Er is nog ruimte voor verbetering!"

zondag, 26 november, 2023

Het team van Red Bull Racing sloot het seizoen af in stijl. Max Verstappen won de slotrace in Abu Dhabi en daarmee liet hij nog maar eens zien hoe machtig het team is. Teambaas Christian Horner was extreem trots en hij stelt dat de RB19 een plekje in de geschiedenisboekjes heeft verdiend.

Hamilton zwaar teleurgesteld: "Dit was geen goed jaar"

zondag, 26 november, 2023

Lewis Hamilton sloot zijn rampzalige seizoen in Abu Dhabi af met een negende plaats. Het was niet het resultaat waar hij op had gehoopt en hij baalt. Hamilton zit in zak en as en na afloop was hij dan ook niet happy. Hij stelt dat hij dit jaar niets positiefs heeft gezien.

Vasseur blij dat trucje Leclerc mislukte: "Belangrijk om jaar positief af te sluiten"

zondag, 26 november, 2023

Het team van Ferrari wilde in Abu Dhabi de tweede plaats in het constructeurskampioenschap afpakken van Mercedes. Het werd heel spannend, maar het mislukte net. Charles Leclerc probeerde nog een slim trucje uit, maar teambaas Frédéric Vasseur is blij dat dit uiteindelijk niet is gelukt.

Cynische Norris reageert op Perez-actie: "Hoogtepunt van mijn race"

zondag, 26 november, 2023

Lando Norris kwam in de seizoensfinale in Abu Dhabi als vijfde over de streep. De Britse coureur was niet helemaal tevreden en na afloop reageerde hij vooral op het momentje met Sergio Perez. Het was wel duidelijk dat Norris niet zo blij was met het gedrag van zijn Red Bull-rivaal.

Marko geëmotioneerd: "Hier hadden we nooit van durven dromen"

zondag, 26 november, 2023

Max Verstappen won in Abu Dhabi zijn negentiende zege van het seizoen. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur sloot daarmee zijn geweldige jaar af in stijl. Red Bull-adviseur Helmut Marko is trots op het resultaat van zijn team en Verstappen. De Oostenrijker werd er zelfs emotioneel van.

Perez ontvangt formele waarschuwing na beledigen stewards

zondag, 26 november, 2023

Sergio Perez sluit het seizoen af met een formele waarschuwing. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur moest zich na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi melden bij de stewards voor onjuiste berichten over de boordradio. Men vond een waarschuwing dus goed genoeg.

Koele Wolff trots: "Het voelt alsof we vandaag hebben gewonnen"

zondag, 26 november, 2023

Het team van Mercedes claimde in Abu Dhabi de tweede plaats in het constructeurskampioenschap. De Duitse renstal moest hiervoor de strijd aangaan met het team van Ferrari. Het werd een spannend duel op het circuit van Yas Marina en Toto Wolff stelt dat hij geen stress voelde.

Stewards delen geen straffen uit aan teams na kledingovertredingen

zondag, 26 november, 2023

Vertegenwoordigers van alle teams moesten zich na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi bij de stewards melden. Het ging hier namelijk om een massale en opvallende overtreding. Tijdens de pitstops hadden een aantal monteurs geen oogbescherming gedragen. De stewards delen geen straffen uit.

Verstappen geraakt door emotioneel radiobericht vader Jos

zondag, 26 november, 2023

Max Verstappen ging in Abu Dhabi vrolijk door met het breken van records. De Nederlander scherpte zijn eigen record van de meeste zeges in één seizoen nogmaals aan en hij leidde ook zijn duizendste ronde van het jaar. Hij reageerde emotioneel op een radiobericht van zijn vader Jos Verstappen. Verstappen sloot het seizoen in Abu [...]

Perez kraakt stewards af: "Ze hebben het slecht gedaan vandaag"

zondag, 26 november, 2023

Sergio Perez eindigde het seizoen met een bittere teleurstelling. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur werd bestraft met een tijdstraf van vijf seconden. Perez raakte de McLaren van Lando Norris en dat was volgens de stewards dus tegen de regels. Perez is het daar niet helemaal mee eens.