Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 25th, 2023

Balende Sainz blijft strijdbaar: "Het is nog niet over"

zaterdag, 25 november, 2023

Carlos Sainz was één van de grote verliezers van de kwalificatie in Abu Dhabi. De Spaanse Ferrari-coureur begon met een goed gevoel aan de laatste kwalificatiesessie van het jaar. Hij kwam van een koude kermis thuis, want hij kwam niet verder dan de zestiende tijd.

Norris kwaad op zichzelf: "Ik lever een shit job op zaterdagen"

zaterdag, 25 november, 2023

Lando Norris sloot de kwalificatie op het circuit van Yas Marina af met de vijfde tijd. De Britse McLaren-coureur was bezig met een geweldig rondje totdat hij een klein foutje maakte. Norris baalde van zichzelf en hij is van mening dat dat hij een 'shit job' leverde.

Horner blij met pole Verstappen én gewonnen weddenschap

zaterdag, 25 november, 2023

Christian Horner was na afloop van de kwalificatie in Abu Dhabi een tevreden man. De Red Bull Racing-teambaas was blij met de pole position van Max Verstappen én zijn gewonnen weddenschap met Helmut Marko. Horner kon daar na afloop hartelijk om lachen.

Wolff is er klaar mee: "Moet elke keer uitleggen wat fout ging"

zaterdag, 25 november, 2023

Het team van Mercedes kende een pijnlijke laatste kwalificatie van het seizoen. George Russell reed nog wel de vierde tijd, maar de elfde tijd van Lewis Hamilton is een enorme tegenvaller. Teambaas Toto Wolff baalt en hij is er helemaal klaar mee dat hij elke keer moet uitleggen wat er mis ging.

Marko blij met verloren weddenschap: "Voorspelling was verkeerd"

zaterdag, 25 november, 2023

Red Bull-adviseur Helmut Marko verloor na de kwalificatie in Abu Dhabi 500 euro. De Oostenrijker had een weddenschap afgesloten met teambaas Christian Horner. Ze wedden over de prestatie van Max Verstappen in de kwalificatie en Marko is blij dat hij heeft verloren.

Hamilton in zak en as: "Iets klopt niet"

zaterdag, 25 november, 2023

Niet voor de eerste keer dit seizoen kende Lewis Hamilton een rampzalige kwalificatie. De Britse Mercedes-coureur wilde graag meestrijden voor de pole, maar hij kwam niet verder dan de elfde tijd. Na afloop overheerste de teleurstelling en wist Hamilton niet helemaal wat hij moest zeggen.

Verstappen lacht om Marko: "Nooit tegen mij wedden!"

zaterdag, 25 november, 2023

Max Verstappen pakte vandaag in Abu Dhabi alweer zijn twaalfde pole position van het seizoen. De Nederlander was zeer snel op het circuit van Yas Marina en na een teleurstellende derde vrije training zag niemand dit aankomend. Helmut Marko had gewed dat Verstappen niet op de eerste startrij terecht zou komen en Verstappen kan daar [...]

Piastri ontloopt straf en behoudt derde plek

zaterdag, 25 november, 2023

Oscar Piastri moest in Abu Dhabi eventjes vrezen voor zijn positie. De Australische McLaren-coureur noteerde derde tijd in de kwalificatie, maar hij had mogelijk Pierre Gasly geblokkeerd. De stewards bekeken de zaak, maar ze hebben besloten om geen actie te ondernemen.

Piastri moet vrezen voor derde plek na blokkeren Gasly

zaterdag, 25 november, 2023

Oscar Piastri noteerde net de derde tijd in de kwalificatie op het circuit van Yas Marina in Abu Dhabi. De Australische McLaren-coureur reed een goede sessie, maar hij moet toch vrezen voor zijn plekje. De stewards onderzoeken namelijk een moment met Pierre Gasly aan het einde van Q3.

Leclerc zag tweede tijd niet aankomen: "Heel erg blij mee"

zaterdag, 25 november, 2023

Charles Leclerc mag de seizoensafsluiter in Abu Dhabi morgen vanaf de eerste startrij starten. De Monegaskische Ferrari-coureur reed een stabiele kwalificatie waarin hij alleen Max Verstappen sneller zag rondrijden. Leclerc was uitermate tevreden met zijn prestatie op het circuit van Yas Marina.