Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 22nd, 2023

McLaren presenteert speciale livery voor Abu Dhabi

woensdag, 22 november, 2023

Het team van McLaren rijdt aankomend weekend in Abu Dhabi weer met een nieuwe kleurstelling. De Britse renstal past voor de zoveelste keer de livery aan, ze hebben dit keer gekozen voor een ontwerp van een lokale kunstenaar. De wagen oogt kleurrijk. Lando Norris en Oscar Piastri reden dit seizoen al vaker met speciale livery's. [...]

Marko onthult slimme reden achter dubbele rookie-training

woensdag, 22 november, 2023

Aankomend weekend komen er in Abu Dhabi veel rookies in actie tijdens de vrije trainingen. Ook constructeurskampioen Red Bull Racing kiest ervoor om jongelingen in te zetten. Ze gaan echter wel een stapje verder dan de andere teams, want ze zetten twee rookies in. Volgens Helmut Marko heeft dit een groot voordeel.

Deze hadden we nog niet eerder gehoord: terugroepactie voor gevaarlijk zonnescherm

woensdag, 22 november, 2023

Volkswagen heeft in de Verenigde Staten bijna 24.000 exemplaren van de ID.4 teruggeroepen omdat het zonnescherm wél bestand is tegen de zon, maar niet tegen brand.

Magnussen oneens met Verstappen: "Soms moet je je mening voor je houden"

woensdag, 22 november, 2023

Max Verstappen was afgelopen weekend nogal kritisch op de race in Las Vegas. De Nederlands regerend wereldkampioen was geen fan van het evenement en hij is ook geen fan niet van het circuit. Niet alle coureurs denken er zo over, Kevin Magnussen vindt dat kritische coureurs hun mening niet hoeven te delen.

Brundle roept FIA op om regels te wijzigen na putdeksel-incident

woensdag, 22 november, 2023

Het team van Ferrari verliet Las Vegas met veel frustratie. Ze moesten hard aan de bak nadat de wagen van Carlos Sainz zwaar beschadigd was geraakt na een incident met een putdeksel. Sainz ontving zelfs een gridstraf en volgens Martin Brundle moeten de regels worden aangepast.

Ferrari roept FIA op om regels duidelijker te maken

woensdag, 22 november, 2023

Het team van Ferrari wil in Abu Dhabi de tweede plaats in het constructeurskampioenschap van Mercedes gaan afpakken. De Italiaanse renstal is bezig met een lastig seizoen waarin ze zeer wisselvallig presteren. Bij het team zijn ze redelijk tevreden, maar ze willen we dat de regels duidelijker worden.

Omdat jullie zo kritisch zijn, zijn deze 7 dingen van de Toyota Yaris Cross vernieuwd

woensdag, 22 november, 2023

De Toyota Yaris Cross is een van de populairste auto’s in het overvolle segment van de compacte crossover/suv. Toch vindt Toyota het tijd voor vernieuwingen. En dat is mede te danken aan de input van huidige eigenaren.

‘Cash App en Visa nieuwe hoofdsponsors AlphaTauri’

woensdag, 22 november, 2023

Er komt steeds meer naar buiten over de toekomst van het team van AlphaTauri. De Italiaanse zusterrenstal van Red Bull Racing krijgt een nieuwe naam en er komen nieuwe grote sponsors aan. De twee nieuwe grote hoofdsponsors lijken nu ook te zijn uitgelekt. AlphaTauri CEO Peter Bayer gaf eerder aan dat het team twee grote [...]

‘Steiner krijgt eigen comedyserie om Amerikaanse televisie’

woensdag, 22 november, 2023

Haas-teambaas Günther Steiner is één van de populairste figuren in de Formule 1-wereld. De Italiaanse teambaas viel op in de Netflix-reeks Drive to Survive en sindsdien is hij een grote ster. Het lijkt er nu zelfs op dat er een comedyshow gaat verschijnen op de Amerikaanse televisie over Steiner.

Abu Dhabi krijgt opvallend nieuw podium

woensdag, 22 november, 2023

Aankomend weekend wordt het Formule 1-seizoen afgesloten met de Grand Prix van Abu Dhabi. Op het circuit van Yas Marina worden er nog enkele duels beslist en de spanning zal dus nog niet weg zijn. De top drie mag zich in ieder geval melden op een gloednieuw podium. De organisatie heeft een compleet nieuw podium [...]