Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 21st, 2023

Rosberg genoot van Las Vegas: "Zelfs Verstappen werd een superfan"

dinsdag, 21 november, 2023

Max Verstappen was afgelopen weekend niet te spreken over de gang van zaken in Las Vegas. Hij hekelde de show en de lay-out van het circuit, maar hij genoot wel van de race. Nico Rosberg stelt dat zelfs Verstappen moest toegeven dat hij fan is van het evenement.

Verstappen probeerde Perez een tow te geven in laatste ronde

dinsdag, 21 november, 2023

Het team van Red Bull Racing hoopte afgelopen weekend in Las Vegas op een 1-2tje. Max Verstappen reed aan de leiding, maar Sergio Perez werd in de laatste ronde nog ingehaald door Ferrari-coureur Charles Leclerc. Verstappen geeft aan dat hij Perez probeerde te helpen.

Vasseur opent aanval op Mercedes: "Het momentum is van ons"

dinsdag, 21 november, 2023

Aankomend weekend wordt in Abu Dhabi de strijd om de tweede plek in het constructeurskampioenschap beslist. Het verschil tussen de teams van Mercedes en Ferrari is nog maar zeer klein. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur barst van het vertrouwen en hij stelt dat zijn team het momentum in handen heeft.

Alfa Romeo rijdt ook in Abu Dhabi met Las Vegas-livery

dinsdag, 21 november, 2023

Afgelopen weekend in Las Vegas reden bijna alle teams met afwijkende liveries. Veel van de renstallen lieten zich inspireren door de vele casino's in de stad. Het team van Alfa Romeo koos voor een soort speelkaarten-livery, dit viel zo goed in de smaak dat ze ook in Abu Dhabi aan de start verschijnen met deze [...]

Historische Hamilton-bolide brengt miljoenenbedrag op

dinsdag, 21 november, 2023

Afgelopen weekend werd in Las Vegas voor het eerst de Grand Prix verreden. Op de baan was er genoeg aan de hand, maar ook naast het circuit gebeurde er zeer veel. Er gingen ook een aantal bijzondere bolides onder de hamer, een voormalige auto van Lewis Hamilton bracht een miljoenenbedrag op.

Haas zet Fittipaldi en Bearman in tijdens post season test in Abu Dhabi

dinsdag, 21 november, 2023

Volgende week vindt na afloop na de Grand Prix van Abu Dhabi de post season test plaats op het circuit van Yas Marina. De teams moeten hier twee verschillende coureurs inzetten voor verschillende testvormen. Het team van Haas heeft hun line-up voor volgende week bekend gemaakt.

Bizar: de nieuwe Hyundai-fabriek wordt geleid door robots

dinsdag, 21 november, 2023

In de nieuwe fabriek van Hyundai  maken robots de dienst uit en kunnen klanten zes uur na een geplaatste order al in hun nieuwe auto naar huis rijden. Mensen tref je er nauwelijks. Is dit de toekomst van de autofabriek?

Ricciardo plaagt Verstappen: "Diep van binnen vindt hij het wel leuk"

dinsdag, 21 november, 2023

De hype rondom de Grand Prix van Las Vegas was afgelopen weekend zeer groot. Niet iedereen was hier een fan van, Max Verstappen was bijvoorbeeld zeer kritisch. Daniel Ricciardo had ervan genoten en hij deelt een klein plaagstootje uit aan zijn Red Bull-collega.

Flinke kritiek voor Perez: "Hij kan zich voor zijn kop slaan"

dinsdag, 21 november, 2023

Sergio Perez greep afgelopen weekend definitief de tweede plaats in het wereldkampioenschap. Zijn derde plaats in de Grand Prix van Las Vegas was hiervoor goed genoeg. Toch was er kritiek, Karun Chandhok is namelijk van mening dat Perez veel te naïef verdedigde in de gokstad.

Horner trots op uitgesproken Verstappen: "Verfrissend"

dinsdag, 21 november, 2023

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Grand Prix van Las Vegas op zijn naam. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur was extreem kritisch op het evenement, maar hij vermaakte zich wel tijdens de race. Volgens zijn teambaas Christian Horner is het verfrissend dat een coureur zich op deze manier uitspreekt.