Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 20th, 2023

Horner durfde niet te kijken in Vegas: "Toen kreeg ik het benauwd"

maandag, 20 november, 2023

Het circuit in Las Vegas kon afgelopen weekend op veel kritiek rekenen. Max Verstappen was geen fan en dat stak hij niet onder stoelen of banken. Zijn teambaas Christian Horner heeft een andere mening en hij stelt dat hij tijdens de race soms niet durfde te kijken.

Brundle verrast door kritische Verstappen: "Dit hoort erbij"

maandag, 20 november, 2023

De hype rondom de Grand Prix van Las Vegas was zeer groot. Maar al na één dag was er zeer veel kritiek op het evenement. Max Verstappen kraakte daarna het gehele evenement af en niet iedereen was het met hem eens. Martin Brundle hinkt echter op twee gedachten.

Verstappen geeft Horner bijzonder verjaardagscadeau

maandag, 20 november, 2023

Max Verstappen schreef afgelopen weekend de Grand Prix van Las Vegas op zijn naam. De Nederlander was geen fan van het evenement, maar hij was wel heel tevreden met zijn resultaat. Verstappen gaf zijn teambaas Christian Horner na afloop een bijzonder cadeau.

Jouw benzineauto is stukken brandgevaarlijker dan de EV van de buren

maandag, 20 november, 2023

Een hardnekkig vooroordeel over elektrische auto’s is dat ze gemakkelijk in brand vliegen. De Engelse kwaliteitskrant The Guardian ging op onderzoek uit en komt met opmerkelijke cijfers.

McLaren verpulvert concurrentie bij pitstops Las Vegas

maandag, 20 november, 2023

De Grand Prix van Las Vegas was afgelopen een groot spektakelstuk. De coureurs vochten flinke duels met elkaar uit, maar ook in de pitlane was het weer spannend. Tijdens de Safety Car-periodes kozen veel teams ervoor om een belangrijke pitstop te maken, maar één team stak er met kop en schouders bovenuit.

Bottas beleefde rampzalig raceweekend: "Ik had een buikgriep"

maandag, 20 november, 2023

Valtteri Bottas kende een rampzalige Grand Prix in de straten van Las Vegas. De Finse Alfa Romeo-coureur begon op een veelbelovende positie aan de race, maar al na één bocht was een goed resultaat als sneeuw voor de zon verdwenen. Na afloop bleek dat Bottas ook nog eens ziek was.

Norris komt met verklaring na harde crash

maandag, 20 november, 2023

De race van Lando Norris kwam in Las Vegas met een grote klap ten einde. De Britse McLaren-coureur crashte zeer hard en dat leverde hem zelfs een bezoekje aan het ziekenhuis op. Norris was in orde en na afloop legde hij uit wat er precies gebeurde op het moment van de crash.

Naam Verstappen duikt op bij NFL-wedstrijd

maandag, 20 november, 2023

Max Verstappen won afgelopen weekend voor de derde keer dit kalenderjaar een race op Amerikaans grondgebied. Na zijn eerdere zeges in Miami en Austin, wist hij nu ook de concurrentie te verslaan in Las Vegas. Zijn naam begint steeds bekender te worden in de Verenigde Staten, zo dook zijn naam ook ineens op in het [...]

Voormalig Toyota-baas is doodsbang dat de ‘boring cars’ terugkomen

maandag, 20 november, 2023

“No more boring cars!” Met deze woorden sprak voormalig Toyota-topman Akio Toyoda jaren geleden zijn managers streng toe. Toyota-modellen moesten spannender worden, en niet alleen betrouwbaar. Dat lukte. Maar nu staat er iemand anders aan het roer en geeft Toyoda toe dat hij voortdurend bang is dat Toyota weer terugvalt in zijn oude gewoontes.

Verstappen verbreekt bijzonder record en jaagt op bizarre mijlpaal

maandag, 20 november, 2023

Max Verstappen verbreekt dit seizoen record na record. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur heeft met zijn zege in Las Vegas weer een stokoud record uit de boeken gereden. Dit betekent overigens ook dat Verstappen aankomend weekend in Abu Dhabi een andere mijlpaal kan bereiken.