Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 19th, 2023

De race in Las Vegas: Veel spektakel, maar kritiek is niet verdwenen

zondag, 19 november, 2023

Het raceweekend in Las Vegas was een soort emotionele rollercoaster. Op de eerste dag heerste er vooral frustratie en teleurstelling, terwijl er na afloop van de race vooral joligheid en enthousiasme te voelen was. Al met al kan de organisatie met een redelijk tevreden gevoel terugkijken, maar er is wel werk aan de winkel.

Verstappen neemt Vegas-kritiek niet terug na zege

zondag, 19 november, 2023

Max Verstappen schreef vandaag de Grand Prix van Las Vegas op zijn naam. De Nederlander was in de afgelopen dagen extreem kritisch op de Grand Prix. Ondanks dat hij na afloop vrolijk aan het zingen was in de auto, blijft zijn mening over de race hetzelfde.

Marko lacht: "Misschien had Max het iets diplomatieker kunnen zeggen"

zondag, 19 november, 2023

Max Verstappen was in de afgelopen dagen enorm kritisch op de organisatie en de show in Las Vegas. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur schreef vandaag de race op zijn naam en de tevredenheid was groot. Helmut Marko stelt grappend dat de organisatie nu vast heel blij is met Verstappen.

Wolff leeft mee met ongelukkige Russell: "Hij had de juiste pace"

zondag, 19 november, 2023

Het team van Mercedes kende een pijnlijke Grand Prix van Las Vegas. George Russell en Lewis Hamilton raakten allebei betrokken bij incidenten. De teleurstelling was groot en ook teambaas Toto Wolff baalde. De Oostenrijker was wel te spreken over het evenement.

McLaren wijst rijdersfout aan als oorzaak crash Norris

zondag, 19 november, 2023

Lando Norris kende een ongelukkige race in de straten van Las Vegas. De Britse McLaren-coureur schoot keihard van de baan en hij moest zelfs voor controle naar het ziekenhuis. Zijn team McLaren ging op zoek naar de oorzaak van de crash en volgens teambaas Andrea Stella was is een rijdersfout de waarschijnlijkste oorzaak.

Gedupeerde fans slepen F1-organisatie voor de rechter

zondag, 19 november, 2023

Het raceweekend in Las Vegas begon op een nogal chaotische wijze. De eerste vrije training werd al na een paar minuten afgelast en de fans werden weggestuurd voordat de uitgestelde tweede vrije training begon. Dit krijgt nu een staartje, want een groep boze fans eist een forse schadevergoeding.

Jos Verstappen lacht om Max: "Je zag dat hij een beetje boos was"

zondag, 19 november, 2023

Max Verstappen schreef vandaag de Grand Prix van Las Vegas op zijn naam. De Red Bull Racing-coureur moest er flink voor vechten. Zijn vader Jos Verstappen zag een spannende race, maar hij zag ook dat Max een beetje boos was na zijn tijdstraf van vijf seconden.

Hamilton genoot wél van Las Vegas: "Criticasters hebben ongelijk gekregen"

zondag, 19 november, 2023

De organisatie van de Grand Prix van Las Vegas kreeg in de afgelopen dagen veel kritiek. Max Verstappen liet bijvoorbeeld weten dat hij geen fan is van het evenement. De race van vandaag was echter een spektakelstuk en volgens Lewis Hamilton kunnen alle criticasters nu weer zwijgen.

Sainz furieus: "Er lag allemaal olie op de baan!"

zondag, 19 november, 2023

Carlos Sainz kende een horrorweekend in Las Vegas. Na het putdeksel-incident in de eerste vrije training en zijn daaropvolgende straf, kende hij ook geen sterke race. Hij spinde in de eerste bocht en hij wees de klassieke auto's uit de drivers parade aan als oorzaak.

Verstappen begrijpt tijdstraf: "Op dat moment zit je vol adrenaline"

zondag, 19 november, 2023

Max Verstappen won vandaag de Grand Prix in de straten van Las Vegas. De Nederlander kreeg na een incidentje met Charles Leclerc bij de start wel een tijdstraf van vijf seconden. Na afloop kon hij alweer een beetje om lachen en stelde hij dat deze straf terecht was.