Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 18th, 2023

Dag twee in Vegas: De Champions League bevindt zich in het Oosten

zaterdag, 18 november, 2023

De tweede dag van het raceweekend in Las Vegas verliep veel minder chaotisch dan de eerste dag. De derde vrije training en de kwalificatie zorgden voor veel vermaak, maar de kritiek was nog niet verdwenen. Vooral het circuit en de acties van de organisatie zorgden voor ergernis.

Verstappen steunt Sainz en roept op tot regelwijziging

zaterdag, 18 november, 2023

Max Verstappen start de Grand Prix van Las Vegas morgen vanaf de tweede plaats. Hij noteerde de derde tijd in de kwalificatie, maar hij profiteert van het feit dat Carlos Sainz een gridstraf heeft ontvangen. Verstappen leeft mee met Sainz en hij stelt dat de regels moeten worden aangepast.

Russell verwacht chaotische openingsfase in Las Vegas

zaterdag, 18 november, 2023

Het draait dit weekend in Las Vegas veel om de banden. Doordat de temperatuur zeer laag is en omdat er weinig grip is, ontstaan er al snel problemen met de banden. Mercedes-coureur George Russell verwacht dan ook een chaotische openingsfase van de race.

Hamilton vreest voor ‘superzware’ start: "Daar zit ik middenin!"

zaterdag, 18 november, 2023

Lewis Hamilton kende vandaag een teleurstellende kwalificatie in Las Vegas. De Britse zevenvoudig wereldkampioen kwam niet door Q2 heen, maar door de straf van Carlos Sainz start hij toch als tiende. Hamilton wil er het beste van maken, maar hij vrees wel voor de eerste bocht.

Verstappen hekelt woorden van Wolff: "Niets anders van hem gewend"

zaterdag, 18 november, 2023

Max Verstappen is en blijft kritisch op de organisatie van de Grand Prix van Las Vegas. De Nederlander is nog steeds niet blij met hoe men omging met het putdeksel-incident in de eerste vrije training. Hij spreekt Mercedes-teambaas Toto Wolff dan ook met duidelijke taal tegen.

Startopstelling Grand Prix van Las Vegas 2023

zaterdag, 18 november, 2023

Ocon snapt Verstappen niet: "Hij heeft toch genoeg pace"

zaterdag, 18 november, 2023

Max Verstappen en Esteban Ocon hadden het vandaag met elkaar aan de stok aan het einde van het eerste kwalificatiegedeelte. Volgens Verstappen was hij genaaid door Ocon en gaf hij hem daarna een koekje van eigen deeg. Ocon heeft een iets andere kijk op de zaak.

Marko verklaart problemen Perez: "Dingen kwam niet goed samen"

zaterdag, 18 november, 2023

De kwalificatie in Las Vegas was een wisselend succes voor het team van Red Bull Racing. Max Verstappen noteerde de derde tijd terwijl Sergio Perez niet veel verder kwam dan de twaalfde tijd. Helmut Marko geeft aan dat dit niet alleen door een mislukte strategie kwam, maar ook door een flinke portie pech.

Verstappen steunt boze fans: "Ik zou de hele tent afbreken"

zaterdag, 18 november, 2023

De eerste editie van de Grand Prix van Las Vegas is nog geen groot succes. De eerste twee dagen van het raceweekend verliepen allesbehalve foutloos. Max Verstappen leeft mee met de gedupeerde fans en hij geeft aan dat hij in een soortgelijke situatie de tent zou afbreken.

Wolff vol met vragen: "Het blijft een mysterie"

zaterdag, 18 november, 2023

Het team van Mercedes kende een wisselende kwalificatie in Las Vegas. George Russell mag de race morgen vanaf de vierde plaats starten, terwijl Lewis Hamilton slechts als tiende mag gaan starten. Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft nog steeds geen flauw idee waarom de verschillen zo groot zijn.