Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 17th, 2023

Chaos in Las Vegas: hoe de eerste dag in de soep liep

vrijdag, 17 november, 2023

Het raceweekend in Las Vegas is officieel van start gegaan. De Amerikaanse organisatoren hoopten op een prachtige show, maar het werd één grote ramp. Van alles liep in de soep en dat was overduidelijk de schuld van de organisatie zelf. De eerste dag in Las Vegas was geen show, maar een ramp.

Vertrouwen in Verstappen? Zet in en win!

vrijdag, 17 november, 2023

Dit weekend wordt er middenin Las Vegas gereden door de Formule 1-coureurs. Het wordt een groot spektakel waarbij alle grote casino’s en hotels het decor vormen van de race. Max Verstappen gaat weer snel in de rondte en iedereen met vertrouwen in hem, kan nu ook profiteren.

Sainz vol ongeloof na gridstraf: "Hier kan ik toch niets aan doen"

vrijdag, 17 november, 2023

Carlos Sainz was de grootste pechvogel van de dag in Las Vegas. De Spaanse Ferrari-coureur reed op de Strip over een frame van een putdeksel heen en daarbij raakte zijn auto zwaar beschadigd. Hij kreeg een gridstraf voor het vervangen van de onderdelen en daar snapt hij helemaal niets van.

Verstappen ziet kansen: "Lastig om juiste banden te kiezen"

vrijdag, 17 november, 2023

Max Verstappen is geen fan van de race in Las Vegas. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur is zeer kritisch en hij vermaakte zich ook niet tijdens de tweede vrije training. Verstappen verwacht dat de banden een grote rol gaan spelen in de aanstaande Grand Prix.

Vasseur snapt straf Sainz niet: "Konden we niets aan doen"

vrijdag, 17 november, 2023

Het team van Ferrari kende een dag met twee gezichten in Las Vegas. Ze noteerden de snelste tijden, maar ze ontvingen ook een gridstraf omdat de auto van Carlos Sainz zwaar beschadigd was geraakt bij het moment met de putdeksel. Teambaas Frédéric Vasseur is het hiet nog altijd niet mee eens en hij stelt dat [...]

Top en flop – het goede en slechte autonieuws van week 46 (2023)

vrijdag, 17 november, 2023

Vrijdagmiddag, halfvijf. Computer uit, de deur van je werkplek kan achter je dicht, het weekend is begonnen. Op Autoreview.nl blikken we terug op een week waarin Volvo iedereen een hoedje liet schrikken en we onze hoed afnemen voor de nieuwe Renault Twingo.

Organisatie Las Vegas reageert op wegsturen van fans

vrijdag, 17 november, 2023

De eerste dag van het raceweekend in Las Vegas verliep op zijn zachts gezegd niet helemaal naar wens. Door de problemen met de putdeksel in de eerste vrije training werd de tweede vrije training uitgesteld. Daarnaast werden alle fans ook van de tribunes gehaald. De organisatie reageert op de situatie in een statement.

Perez ziet Ferrari als grootste concurrent: "Ze zien er heel erg sterk uit"

vrijdag, 17 november, 2023

Sergio Perez sloot de nachtelijke vrije training in Las Vegas af als snelste Red Bull-coureur. De Mexicaan noteerde de vierde tijd en hij kwam 0,820 seconden te kort ten opzichte van de snelste tijd van Charles Leclerc. Perez verwacht dan ook dat Ferrari sterk zal presteren in de rest van het weekend.

Het is zover: BMW Duitsland maakt geen verbrandingsmotoren meer

vrijdag, 17 november, 2023

De dag die je wist dat zou komen: BMW is in München gestopt met de productie van verbrandingsmotoren. Zeg maar gerust het einde van een tijdperk. Toch blijft BMW sceptisch over een volledig elektrische toekomst van het merk.

Manager verdedigt Verstappen: "Zijn batterij is bijna leeg"

vrijdag, 17 november, 2023

Max Verstappen reageerde op de mediadag nogal kritisch op de grote show rondom de Grand Prix van Las Vegas. De Nederlander is hier geen fan van en hij stelt dat het in Vegas 99 procent show is en slechts één procent sport. Zijn manager legt de situatie verder uit.