Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 16th, 2023

Verstappen ziet Red Bull nog niet als favoriet in Las Vegas

donderdag, 16 november, 2023

Het nieuwe stratencircuit van Las Vegas is voor iedereen onbekend terrein. Niemand weet wat er precies gaat gebeuren, maar toch wordt constructeurskampioen Red Bull Racing gezien als de grote favoriet. Max Verstappen wil echter nog niet te vroeg gaan juichen.

Perez jaagt op tweede plaats: "Ligt aan mij en niet aan Lewis"

donderdag, 16 november, 2023

Sergio Perez kan dit weekend in Las Vegas zijn tweede plaats in het wereldkampioenschap veiligstellen. De Mexicaanse Red Bull Racing-coureur moet zijn plekje verdedigen ten opzichte van Lewis Hamilton. Perez had deze plek al eerder kunnen pakken en hij stelt dat alle druk op zijn schouders ligt.

Het is riskant om je automotor warm te laten draaien

donderdag, 16 november, 2023

De nachten worden kouder en bevroren ruiten liggen weer op de loer. Voor veel mensen is dat reden om de motor van hun auto voor vertrek stationair te laten warmdraaien. Daarmee nemen ze wel een aantal risico’s.

Russell ziet kansen: "We gaan iets onbekends aan"

donderdag, 16 november, 2023

Dit weekend komen de coureurs voor het eerst in actie op het gloednieuwe stratencircuit in Las Vegas. Niemand weet precies wat ze kunnen verwachten van de baan en van de omstandigheden. George Russell heeft er in ieder geval zin in en hij ziet ook kansen voor een goed resultaat.

FIA wijst twee DRS-zones aan in Las Vegas

donderdag, 16 november, 2023

De Grand Prix van Las Vegas wordt dit weekend verreden op een spectaculair stratencircuit. De baan leidt dwars door het centrum van de gokstad en ook de wereldberoemde Strip is onderdeel van de lay-out. Om voor nog meer spektakel te zorgen, heeft de FIA twee DRS-zones aangewezen.

Wat doet het weer in Las Vegas?

donderdag, 16 november, 2023

Dit weekend komen de coureurs eindelijk in actie in Las Vegas. Het veelbesproken stratencircuit wordt het decor van een bijzondere Grand Prix. In de afgelopen dagen ging het veelvuldig om het weer, de teams zullen alle weersvoorspellingen in de gaten gaan houden.

Private lease aanbieding: voor 399 euro per maand rijd je in een nieuwe Mini

donderdag, 16 november, 2023

Sinds zijn comeback in 2001 is de Mini een van populairste auto’s van Nederland. En met zijn olijke uitstraling en uitnodigende rijeigenschappen begrijpen wij dat wel. Met een aanbieding uit onze private lease vergelijker is een nieuwe Mini nu al vanaf 399 euro per maand te private leasen.

Formule 1 verbant meerdere kleuren van The Sphere

donderdag, 16 november, 2023

Vrijwel alle bekende punten van Las Vegas zijn dit weekend in beeld tijdens de sessies. Ook de gloednieuwe Sphere ligt vlak naast de baan. De Formule 1 heeft dit bouwwerk afgehuurd, maar ze hebben er wel voor gezorgd dat deze lichtgevende bol niet voor afleiding voor de coureurs gaat zorgen.

Steiner blij met uitkomst right to review-zaak

donderdag, 16 november, 2023

Het team van Haas speelde vorige week een hoofdrol in een opvallende zaak. Ze hadden namelijk een protest ingediend tegen de uitslag van de Amerikaanse Grand Prix. De stewards bekeken de nieuwe bewijzen, maar ze wezen de zaak daarna af. Haas-teambaas Günther Steiner heeft geen spijt van het protest.

Marko wil Las Vegas niet afkraken: "Ik ga alles rustig bekijken"

donderdag, 16 november, 2023

De Grand Prix van Las Vegas keert dit weekend terug op de Formule 1-kalender. Het belooft een groot spektakel te worden, maar nog niet iedereen is enthousiast. Helmut Marko wil er nog niet te veel over zeggen, maar hij wil zich graag laten verrassen door de organisatie.