Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 15th, 2023

Horner verwacht spektakel in Vegas: "Deze races zitten altijd vol met drama"

woensdag, 15 november, 2023

Voor het eerst sinds de jaren '80 komt de Formule 1 aankomend weekend in actie in Las Vegas. Ditmaal rijden de coureurs op een gloednieuw stratencircuit in de Amerikaanse gokstad. Red Bull Racing-teambaas Christian Horner verwacht een enorm dramatische Grand Prix.

Zoveel verdienen Lynk & Co 01-rijders aan het uitlenen van hun auto

woensdag, 15 november, 2023

Als Nederlanders ergens op kunnen besparen, zijn ze er als de kippen bij. Dat blijkt maar weer eens uit cijfers van Lynk & Co over de Lynk & Co 01. Deze plug-in hybride auto kun je met anderen delen en dat wordt van alle Europese landen in Nederland het meeste gedaan.

Hamilton steunt boze inwoners Las Vegas: "We moeten voor die mensen zorgen"

woensdag, 15 november, 2023

De hype rondom de Grand Prix van Las Vegas van dit weekend is groot, maar niet iedereen heeft er zin in. Veel inwoners van de Amerikaanse stad ervaren negatieve gevolgen van de Grand Prix. Lewis Hamilton heeft dit ook gehoord en hij neemt het op voor de lokale bevolking.

Andretti stelt F1-plannen niet uit na General Motors-aankondiging

woensdag, 15 november, 2023

General Motors maakte gisteren bekend dat ze vanaf 2028 motoren willen gaan bouwen voor de Formule 1. Ze willen van Andretti een fabrieksteam gaan maken, al heeft de renstal nog altijd geen groen licht gekregen van de FOM. Andretti gaat de Formule 1-plannen in ieder geval niet uitstellen.

Ocon deelt geheim: "Heb op de simulator al in de 2024-bolide gereden"

woensdag, 15 november, 2023

Vrijwel alle teams zijn al geruime tijd bezig met de auto's voor het aankomende seizoen. Dat geldt dus ook voor het team van Alpine, de Franse renstal heeft niets meer om voor te vechten en ze richten hun blik naar voren. Esteban Ocon onthult dat hij in de simulator al veel virtuele meters heeft gemaakt [...]

Horner blij voor Albon: "Hij is nu weer een gewilde coureur"

woensdag, 15 november, 2023

Alexander Albon is bezig met een goed seizoen in dienst van het team van Williams. De Thaise coureur maakt veel indruk en bij zijn voormalige werkgever Red Bull Racing zijn ze blij voor hem. Christian Horner stelt dat Albon nu weer een gewilde coureur is geworden.

Alleen jij en wij hopen dat de nieuwe Toyota Camry (2024) naar Nederland komt

woensdag, 15 november, 2023

De Amerikaanse tak van Toyota heeft de nieuwe Toyota Camry (2024) onthuld. Daar is de middenklasse-sedan niet aan te slepen, terwijl in Nederland het slepen gebeurt met de klanten. Aan hun haren.

‘Brad Pitt-film loopt tegen nieuwe problemen aan’

woensdag, 15 november, 2023

De opnames van de Formule 1-film van Brad Pitt kunnen weer doorgaan. De acteursstaking zit er op en de opnames kunnen dus worden hervat. Toch lijkt het er op dat het filmproject nog meer vertraging gaat oplopen, want veel beelden lijken namelijk niet meer bruikbaar te zijn.

Verstappen begint in Las Vegas in de TV Pen

woensdag, 15 november, 2023

Het raceweekend in Las Vegas staat op het punt van beginnen. Het weekendschema ziet er iets anders uit dan normaal, maar dat betekent niet dat de eerste verplichtingen voor de coureurs veranderen. De officiële mediamomenten trappen het weekend nog gewoon af en Max Verstappen meldt zich in de TV Pen.

Sainz laat Netflix-beker kapot vallen

woensdag, 15 november, 2023

Afgelopen nacht vond in Las Vegas de zogenaamde 'Netflix Cup' plaats. Tijdens dit evenement werden Formule 1-coureurs gekoppeld aan professionele golfers voor een potje golf. Carlos Sainz won samen met zijn partner het toernooi, maar de trofee voor de winnaar overleefde dat niet. Sainz was gekoppeld aan professioneel golfer Justin Thomas. Het duo versloeg de [...]