Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 13th, 2023

Viaplay kan niet anders: stoppen in Nederland is de beste optie

maandag, 13 november, 2023

Viaplay kan niets anders doen dan stoppen in Nederland. In 2024 gaat er namelijk een nieuwe wet gelden waarmee de rode cijfers alleen maar erger worden. De financiële positie van de Zweedse streamingdienst is nijpend, maar na dit besluit, is het alleen maar erger geworden. Daarnaast wordt binnenkort de exclusieve content van Viaplay ook op andere streamingdiensten aangeboden. 

Glock vindt Verstappen qua talent gelijkwaardig aan Schumacher

maandag, 13 november, 2023

Max Verstappen maakt momenteel veel indruk in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull Racing-coureur veroverde eerder dit jaar zijn derde wereldtitel en men vergelijkt hem dan ook met de grootste coureurs uit de geschiedenis van de sport. Timo Glock denkt dat Verstappen qua talent zelfs gelijkwaardig is aan Michael Schumacher.

Vernietigend rapport over accuproductie: VS loopt 20 jaar achter op China

maandag, 13 november, 2023

Op het gebied van elektrische auto’s en de bijbehorende ontwikkelingen, lijkt China de leidende speler. In de Verenigde Staten klinken zelfs geluiden dat Amerika zo’n 10 tot 20 jaar achterloopt op het gebied van batterij-ontwikkeling.

Ook Perez droomt van Le Mans: "Alleen als de juist kans zich voordoet"

maandag, 13 november, 2023

Het is algemeen bekend dat Max Verstappen na zijn jaren in de Formule 1 wil gaan deelnemen aan de 24 uur van Le Mans. Wat zijn huidige Red Bull Racing-teamgenoot Sergio Perez wil gaan doen, is nog niet helemaal duidelijk. De Mexicaan laat weten dat hij een Le Mans-avontuur ook wel ziet zitten.

Massa vroeg Briatore naar Crashgate: "Ik zag dat hij loog"

maandag, 13 november, 2023

Felipe Massa is momenteel druk bezig met zijn juridische proces tegen de FIA en de Formule 1. De Braziliaan is van mening dat hij recht heeft op de wereldtitel van 2008. Massa begon pas dit jaar met zijn juridische strijd, maar nu geeft hoe aan dat hij begin 2009 al vermoedde dat er iets aan de [...]

Ook Alpine past livery aan in Las Vegas

maandag, 13 november, 2023

Naast Ferrari en Red Bull Racing rijdt ook het team van Alpine met een aangepaste livery in Las Vegas. De Franse renstal heeft voor de race in de gokstad de handen ineen geslagen met meerdere kledingmerken en daaruit is een opvallende kleurstelling voort gekomen. Op het eerste oog ziet de wagen van Alpine er nog [...]

Formule 1 huurt The Sphere af tijdens raceweekend

maandag, 13 november, 2023

De Grand Prix van Las Vegas van aankomend weekend wordt waarschijnlijk een groot spektakel. Het circuit leidt door het centrum van de stad gaan en ook de gloednieuwe Sphere is onderdeel van het decor. De Formule 1 heeft deze bijzondere concertzaal afgehuurd voor het raceweekend.

Je gelooft het vast niet, maar dit is een nieuwe Volvo

maandag, 13 november, 2023

Wie Volvo zegt, denkt niet meteen aan een ruim vijf meter lange mpv. Toch is dat wat de hier afgebeelde Volvo EM90 is. Voor wie de Volvo EM90 helemaal niks vindt, hebben we goed nieuws: hij blijft hoogstwaarschijnlijk veilig achter de Chinese muur.

Organisatie opent trouwkapel in paddock Las Vegas

maandag, 13 november, 2023

De Grand Prix van Las Vegas wordt aankomend weekend een enorme show. De organisatie doet er alles aan om speciale momenten te creëren. Ze willen de sfeer van Las Vegas overbrengen in de paddock en daarom hebben ze wel een heel speciale locatie geopend. Dit weekend is er in de paddock namelijk voor het eerst [...]

Button aasde op Red Bull-stoeltje voor 2009

maandag, 13 november, 2023

Jenson Button staat deze week in het middelpunt van de aandacht. Er komt namelijk een documentaire uit over zijn kampioensjaar bij Brawn GP in 2009. Button onthult nu echter dat hij in dat succesvolle seizoen zomaar ook voor Red Bull Racing had kunnen rijden.