Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for november 12th, 2023

Video: Rondje Alain Prost over ‘parkeerplaats’ van Caesars Palace

zondag, 12 november, 2023

Surrealistische beelden: Alain Prost rijdt over een aangelegd circuit op de parkeerplaats van het Caesars Palace hotel in Las Vegas. Op de video is niks te merken van de ambiance die de gokstad met zich meebrengt. Het publiek liep ook niet warm en coureurs vonden de F1- locatie maar niks. Na 1981 en 1982 verdween Las Vegas [...]

Wolff geeft Mercedes-werknemers gokverbod in Las Vegas

zondag, 12 november, 2023

De Formule 1 bereidt zich voor op een bijzonder raceweekend in Las Vegas. Over een week zullen de heren coureurs dwars door het hart van de wereldberoemde gokstad gaan rijden. Mercedes-teambaas Toto Wolff laat weten dat het niet de bedoeling is dat zijn werknemers plaats gaan nemen achter de gokkasten.

Ecclestone heeft geen zin in Grand Prix Las Vegas

zondag, 12 november, 2023

Volgend weekend staat de Grand Prix van Las Vegas op het programma.  Bernie Ecclestone vindt dat maar niks. "Ik kijk niet uit naar Las Vegas, dat heeft niets met de Formule 1 te maken", zei de voormalig F1-baas laatst tegen de NOS.

Wolff wuift ‘gespannen’ radioverkeer weg na matige prestaties

zondag, 12 november, 2023

Tijdens de openingsfase van Braziliaanse Grand Prix reden George Russell en Lewis Hamilton dicht op elkaar. Russell voelde de hete adem van de concurrentie achter hem en begon over de boordradio zijn ongenoegen te uiten. "Ik haal in of Lewis moet door het veld komen", was een van de boodschappen.

Historie: Het F1-fiasco van Las Vegas in de jaren ’80

zondag, 12 november, 2023

Als je aan Las Vegas denkt, denk je aan glitter en glamour, uitgedrukt in gigantische casino's met lichtjes in alle geuren en kleuren, nagemaakte Eifeltorens, gondels uit Venetië en vooral veel gelikte fruitautomaten en roulette-tafels. Kortom: veel show en allure. Het is dan ook niet gek dat de Formule 1 terug keert in de gokstad. In 1981 en [...]

Las Vegas deelt eerste beelden van bijzondere trofee

zondag, 12 november, 2023

De hype voor de Grand Prix van Las Vegas van volgende week is zeer groot. De race is in de afgelopen weken het onderwerp geweest van talloze discussies en de verwachtingen zijn hoog. De organisatie deelt in ieder geval de eerste beelden van de beker voor de winnaar.

Albon verwacht sterk Williams in Las Vegas

zondag, 12 november, 2023

De verwachtingen voor de Grand Prix van Las Vegas van volgende week zijn hoog. Niemand weet nog precies hoe de verhoudingen zullen liggen op het stratencircuit in de gokstad. Alexander Albon gaat er wel vanuit dat zijn team Williams goed voor de dag zal komen op de nieuwe baan.

Glock ziet nadeel van overmacht Verstappen: "Kijkcijfers zijn nu niet zo hoog"

zondag, 12 november, 2023

Max Verstappen is dit jaar bezig met een oppermachtig seizoen in de Formule 1. De Nederlandse Red Bull-coureur wint vrijwel elk weekend en hij heeft zijn derde wereldtitel dan ook al op zak. Volgens Timo Glock verdient Verstappen dit, maar is het wel slecht voor de kijkcijfers van de races.

Verkiezingen en autorijden? Geen kilometerheffing a.u.b., want leve de wegenbelasting!

zondag, 12 november, 2023

Met de verkiezingen in aantocht, ben ik benieuwd naar de autobelastingplannen van de politieke partijen. Zo doemt hier en daar het K-woord (kilometerheffing) weer op. Hoewel ik me blauw betaal aan de wegenbelasting, zeg ik: houd het maar zoals het is. Want wat ik in de ons omringende landen toch weer heb meegemaakt …